Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 22 évesen járnál olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen járnál olyan pasival, akinek már van két gyereke?

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 21:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Nem,mivel én is pasi vagyok.
2013. jan. 16. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
nem.
2013. jan. 16. 21:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem, nem szeretem a gyerekeket, persze ha már olyan 12+ évesek lennének, nincs akadálya
2013. jan. 16. 21:13
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
igen, nem feltétlenül kell egyből találkozni a lurkókkal. lehet el se jutunk addig, ha meg igen, akkor már ne legyenek problémák...
2013. jan. 16. 21:19
 5/12 anonim ***** válasza:

És miért van ilyen fiatalon két gyermeke? Fiatalon házasodott és tervezett babák voltak majd rosszul végződött a házasság? Vagy felelőtlen volt régebben és egyből ikrek lettek? Netalántán kétszer és felelőtlen volt? Esetleg elveszette a feleségét? Azért ezek számítanak.

Ha azért van két gyereke mert 18 évesen a barátnője bekapta a legyet, majd 20 évesen mégegyszer elkövette ugyanígy ezt a hibát, akkor nem.

Ha egyéb okokból, akkor nem hiszem, hogy kizáró ok.

Mint mondtam, attól függ..

Itt mi a helyzet? :)

2013. jan. 16. 21:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem. Nem bírom a gyerekeket.
2013. jan. 16. 21:26
 7/12 A kérdező kommentje:
A pasi idősebb
2013. jan. 16. 21:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Jajj bocs, este van már én meg nem tudok szöveget értelmezni. Nos ebben az esetben nem hinném, hogy kizáró ok lehet.
2013. jan. 16. 21:28
 9/12 anonim ***** válasza:
én nem. 22 évesen én még utazni szeretnék mindenfelé, kicsit élvezni az életet. és hát egy olyan kapcsolat, ahol 2 gyerek is van...nem hiszem, hogy működne. 22L
2013. jan. 16. 21:28
 10/12 Nueleth ***** válasza:
Nem hiszem. Persze ha úgy hozná az élet, lehet, hogy átgondolnám, de most úgy gondolom, hogy olyan valakit szeretnék magam mellé, akinek csak tőlem lesznek gyerekei. Ezzel szerintem mindenki így van, de mondom, állhatna elő olyan helyzet, hogy azt mondanám, rendben, elfogadom a gyerekeivel együtt.
2013. jan. 16. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!