Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én tetszem neki?
Ez valóban egy érdekes szituáció.
Amúgy én valahogy úgy érzem, hogy amit válaszban kaptál (a súlycsoportra vonatkozóan) az nem a ketteske saját véleménye, hanem az a "first lady" álláspontja, amit nem mer neked face-to-face formában megmondani, ezért inkább a barátnő hozza a tudomásodra a dolgot.
Nem tartom nagy pofára esésnek amúgy, mert te megpróbáltad igaz nem úgy sült el ahogyan azt vártad volna.
Ha nagyon tetszik a lány akkor esetleg még egyszer próbálkozhatnál nála. Vannak lányok akik direkt kéretik magukat.
Ez esetben:
Említetted, hogy sokat lóg a telefonon... tud meg a munkahelyi számát és hívd fel azon, vagy ha ez nem játszik akkor face-en keresd vissza a ketteske ismerősei közt és ott vedd fel vele kapcsolatot.
Ha meg nem te akarsz újfent kezdeményezni, akkor valamilyen éreztesd vele, hogy már nem érdeklődsz iránta. Például mikor viszel csomagot légy közömbös, nézz keresztül rajta, a csomagot egyesen a ketteskének add, vagy egy rövid ideig mellőzd a csomagok szállítását nekik. A hiányodat persze előbb utóbb érezni fogja...
Én is úgy gondolom, hogy a kiszemelt véleményét tükrözi amit a "ketteske" írt. Csak akkor minek hülyít? Hogy legyen egy jó napom vagy mi? Mit jótékonykodik?
Nem fogom többet elhívni, megpróbálom a kettes megoldást és átnézek rajta, éreztetem vele, hogy nem ő a királynő. Aztán lehet, hogy neki ez kell, a bunkóság. Akkor lehet majd ő teper, de ha nem az se baj. A mai szállítást elcseréltem egy munkatárssal. Pénteken megyek hozzájuk kiváncsi leszek mi lesz a reakció. Csak tartok tőle, hogy gyökérnek néznek hogy "nem mertem odamenni", pedig csak kiváncsi vagyok a reakcióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!