Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék megismerkedni egy fiúval, ciki ha én írok neki?
Személyesen nem igen találkozunk mégegyszer, így arra gondoltam írok neki, egy hasonló üzenetet:
Szia!
A remélem emlékszel még rám, ...... találkoztunk pár hete, dumáltunk akkor, nekem nagyon szimpatikus voltál és arra gondoltam, ha lenne kedved egyszer beülhetnénk valahova dumálni!
Üdv, Xy
Ez nagyon necces? (Rendes fiú, tisztelettudó, legalább is ez jött le abból a találkozásból de azt tudom hogy nem csinálna ebből viccet, inkább a visszautasítástól félek)
Bocs a hibákért ideges vagyok, szóval a levél Remélemmel kezdődne és értelmes lenne
és én 21/L ő 22/F
Azért nem mert egy előadás miatt találkoztunk ami egyszeri alkalom volt, és eddig sem találkoztunk ezután sem hiszem.
Igen nő vagyok, és csak azért jutott eszembe mert nem éreztem teljesen közömbösnek irántam, de ő semmit nem tud rólam azon kívül, hogy szervező voltam, nekem viszont megvan a telefonszáma és az e-mail címe.
Nyomulni nem akarok meg a telefon tuti nem menne, így az e-mailre gondoltam.
Így a labdát feldobnám, ha akarja elkapja, és visszadobja ha nem akkor nem, azt is tudomásul veszem.
Ráadásul miért is nem juthat eszembe nőként egy ilyen? Lányok százai tini korban ezerszer nyomulósabbak a pasiknál és csak egy kérdést teszek fel. Nem érzem ezt teljesen gáznak, csak furi kicsit mert még nem csináltam ilyet sose. Ha másnak lehet nekem nem?
MÉRT LENNE CIKI AZÉRT MERT TE KEZDEMÉNYEZEL?????? KI A FARKAM MONDTA H CSAK FIU KEZDEMÉNYEZHET????? AGYATLAN GYÖKHÉR................................................................................
Ha te akarsz töle valamit te irsz rá.................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!