Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék vele megismerkedni, hogy ne legyen ciki?
Figyelt kérdés
A helyzet szerintem elég nehézkes, legalábbis számomra, hogy ne jöjjek ki a dologból kellemetlenül. 25 éves lány vagyok. Tetszik egy fiú (29 éves), aki a szüleim munkatársa. Személyesen még sosem találkoztunk, én fényképen láttam őt, illetve nagyon sokat hallottam róla a szüleimen keresztül. És ezek alapján megtetszett nekem, és szívesen megismerkednék vele, de nem tudom hogyan. Az az igazság, hogy nem vagyok az a gátlástalan pasizós típus. A srác még nem látott engem, viszont tudom róla, hogy éppen nincs senkije, és párkapcsolatot keres. Csak a srác telefonszámát tudom, ami alighanem céges, de azt is csak anyum telefonjából. Tudom, ez elég reménytelennek tűnik, de hogyan tudnék megismerkedni vele úgy, hogy ne jöjjek ki cikin se a srác előtt, se a szüleim előtt, mert ugye együtt dolgoznak. Nem akarok beégni. Van valakinek valamilyen ötlete??? Ha 17 lennék, simán felhívnám, akkor kissé gátlástalanabb voltam, mint most 25 évesen, de hát nem hívhatom fel, azt sem tudja ki vagyok. A szüleimet sem merném megkérni, hogy szervezzenek be a srácnál, mert ők nem olyan típusúak. És semmi más elérhetőségét nem tudom a fiúnak, csak ezt a telefonszámot. Tanácsok?2009. nov. 2. 09:20
1/2 anonim válasza:
Fel ne hívd!
Menj be látógatóba szüleid melóhelyére, és ott "véletlenül összefuthatsz vele"
Sőt anyudnak elmondhatnád hogy talán megpróbálnád ezzel a fiúval
2/2 anonim válasza:
Így van menj be a munkahelyre,persze ha van rá lehetőség, vagy esetleg rendezz otthon egy bográcsolást vagy mondjuk erre már az idő nem alkalmas szal valami házbulit,de ne a fiatalságnak hanem anyuéknak meg az ők ismerőseinek és akkor lehet hívni a fiút is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!