Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Én 21 vagyok, a férfi 32. Mindig 30-ig kerestem partnert, mert úgy gondoltam,hogy ott az egészséges határ, de most elbizonytalanodtam. A férfinak nem kellene idősebb nőkkel ismerkedni, komolyabb szándékokkal, mint pl. család, gyerek, stb?
2013. jan. 16. 09:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz, ismerek ettől "durvább" kapcsolatot, mégis jól megvannak, mellékesen egyikőtök se gyerek már.
2013. jan. 16. 09:42
 2/13 anonim ***** válasza:

Az még simán jó.

Mai világban egy 32 éves még nem annyira komoly szándék megvalósító...

Mire Te akarsz, addigra Ő pont megérik! ;)

2013. jan. 16. 09:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem 15-ig belefér. Én ott húznám meg a végső határt.
2013. jan. 16. 09:54
 4/13 hun04 ***** válasza:
Szerintem sem gáz, én ismerek olyat akik között 16 év van és jól meg vannak.
2013. jan. 16. 09:56
 5/13 anonim ***** válasza:
köztünk 9 van én 22 Ő 31, évek óta együtt vagyunk és nagyon jól elvagyunk :)
2013. jan. 16. 10:41
 6/13 anonim ***** válasza:
ez sosem volt gáz, csak sokan azt hiszik, hogy manapság divat, pedig érdeklődni kellene csak nagy-, vagy dédszülőknél, hogy az ő idejükben hogyan volt ez
2013. jan. 16. 10:44
 7/13 A kérdező kommentje:

bárcsak érdeklődhetnék.

köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 16. 10:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

ez nem divat kérdése...hanem ha körbenézel az utcán 10 korunkbeli pasiból legalább 7 úgy néz ki mint egy plázafiú...kinek kell olyan pasi aki többet tölt a tükör előtt mint a bnő, vagy éppen feszülősebb nadrágot hord nálunk és enyhén b*zisan néz ki?? mert nekem (és szerintem a kérdezőnek sem) kell....erről ennyit. A maradék normális meg kapcsolatban van vagy nem akar kapcsolatot vagy nem tudom...

A 30-as pasik meg (általában) két lábon a földön járnak, van ambíciójuk és tudjákl mit akarnak kezdeni egy párkapccsal és az életükkel....és nem azon dilemmáznak hogy "hmm...most ezt a V kivágású felsőt vegyem fel azzal a sztreccs nacival vagy inkább a nagyobb V kivágásút...nem tudom.."...erről ennyit ;)

2013. jan. 16. 10:51
 9/13 A kérdező kommentje:
igen, főleg z a baj a korombeli pasikkal, de azért a másik végletbe sem akarok zuhanni, hogy 40 évesekkel randizok. A harmincas korosztály nagyon vegyes, van aki már családapa, és van, aki még egy szinten van egy 20 évessel.
2013. jan. 16. 10:55
 10/13 anonim ***** válasza:
hát igen...nekem szerencsém volt ilyen téren...bár amikor megismertem a párom (akkor 26 volt) Ő is elég szétszórt volt...bulizós, majdnem olyan volt mint a korombeliek...de aztán szerencsére megkomolyodott és jobban imádom mint valaha! Az anyja szerint nagyon jó hatással voltam Rá...:)
2013. jan. 16. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!