Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 év korkülönbség soknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 év korkülönbség soknak számít? 23/L

Figyelt kérdés
Két gyermeke is van ez előző házasságából a pasinak. (37)És bár kedveljük egymást, de nem mer belevágni, é azt mondta önzőség lenne a részéről, ha magának akarna. Én már nem tudom mit higyjek...:(
2013. jan. 15. 13:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb is ha nem akar... Mert túl fiatal vagy neki :)
2013. jan. 15. 13:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért mondta ezt,mert nem akar felvállalni az ismerősei előtt a korkülönbség miatt,csak ezt így nem meri elmondani.
2013. jan. 15. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok.

A hátránya, hogy vágyik a "fiatal husira" és csak meg akar kapni egy kis időre.

Az előnye viszont, hogy ha komolyan gondolja akkor már elég tapasztalt, érett és nem valószínű, hogy kalandozni van kedve a későbbiekben.

4/9 anonim ***** válasza:
Vagyis inkább nem mer felvállalni.
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyrészt tényleg sok, másrészt pedig a 2 gyerek sem éppen egy 23 éves lánynak való "móka". Legalább normális, hogy belátja, ennek a kapcsolatnak nincs jövője.
 6/9 anonim válasza:
fateromnak 24éves csaja van úgy , hogy ő 46:SSS
2013. jan. 15. 13:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jan. 15. 13:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem hinném, hogy nem mer felvállalni. A gyerekek már 15, és 12 évesek. El se hitte eleinte, hogy mit látok én benne. Elég jó csajnak mondanak, és lehetne sok pasim, de benne meg az érettsége, és kedvessége fogott meg. :(
2013. jan. 15. 14:05
 9/9 Pj0tr ***** válasza:

Hmmm... A főoldalon a kérdést látva azon kezdtem el gondolkodni, hogy mit akar egy 23 éves lány egy 9 éves fiútól... :D

Egyébként véleményem szerint !még! egy kicsit sok. 5 év múlva (nyilván akkor is 14 év lesz a különbség, csak az arányok mások :)) már nem annyira.

Nem a korkülönbség ami mérvadó ilyen esetekben szerintem, hanem, hogy ő már egy kiforrott személyiség (remélhetőleg) te viszont - bármit is gondolj magadról - nem vagy az. Ez nem negatív vagy pozitív tulajdonság, csak egy állapot.

2013. jan. 15. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!