Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A véleményetekre vagyok kíváncsi. Szerintetek érdemes lesüllyednem egy sivárabb lelki szintre, hogy el tudjam viselni a párjaim múltbeli dolgait ami engem nagyon bánt?

Figyelt kérdés
Eddig minden párkapcsolatomban előfordult, hogy a párom megcsalt (szünet közben esetleg az egyik ex társaságát kereste) én ezt pedig mindig is nehezen viseltem el, ahogy azt is, amikor a múltbeli kapcsolatok és azok szexuális jellegű felemlegetése történt meg (hány egy éjszakás kalandja volt, kivel hol csinálta, kit hogy csalt meg és miért stb.) Ezekre mind én kérdeztem rá, mert kíváncsi voltam viszont rosszul esett hallani. Én eddig két nővel voltam az életemben, mind a kettő hosszabb kapcsolat volt, de nem igazán éltem ki magam a többi páromhoz képest és emiatt kevesebbnek érzem magam mellettük, nem tudom elviselni pl. ha el kell képzelnem hogy a párom mással is csinálta rajtam kívül (15-20 emberrel is akár). Arra gondoltam ha most ilyen sex tréningbe kezdek, és minden lányt/nőt "bepróbálok" akkor később ez már nem fog másnál zavarni mivel velem is megesett (erre az egészre viszont egyáltalán nem vágyom)
2013. jan. 16. 09:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Ezekre mind én kérdeztem rá, mert kíváncsi voltam viszont rosszul esett hallani."

mégis, mire számítottál, mit fog mondani? szűz vagyok, baby, és csak neked tartogattam magam? pont ezért nem kérdezek rá a pasijaim előző szexuális tapasztalataira. mert tudom, hogy rosszul esne hallanom. de ettől még nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem én voltam neki az első.

szerintem te választasz rosszul barátnőt, mert nem hiszem, hogy véletlen lenne, hogy minden eddigi barátnőd megcsalt. nem mondom, hogy te tehetsz róla, de te választasz ilyen csajokat. ugyanakkor azt írod, hogy két nővel voltál csak... két nőből levonsz ilyen messzemenő következtetéseket?

olyat pedig ne tegyél, amire nem vágysz. add önmagad, és esetleg keresgélj kevésbé ribancos lányok között, akik előtted 2-3-4 fiúval voltak, nem 15-20.

2013. jan. 16. 09:39
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Hát ha ezt egy lány írta volna, azt mondanátok rá, hogy hibbant tyúk. Kissé zavaros a gondolkodásod.
2013. jan. 16. 09:41
 13/21 hun04 ***** válasza:
Én sem igazán értem miért ilyennel kezdessz. Akit ennyien meghúztak, az úgy is meg fog ez után is csalni.
2013. jan. 16. 10:05
 14/21 anonim ***** válasza:
63%

Jobb meg se kérdezni. Az a múlt. A lényeg, hogy veled milyen a kapcsolat.

Nekem is volt egy nőm, aki tíz évvel idősebb és inkább nem kérdeztem meg tőle, hány férfival volt eddig. Tudtam, hogy mindegy hányat mond, zavarni fog. Viszont az egyszer szóba került, hogy volt e alkalmija. Amikor igennel válaszolt én nagyot csalódtam benne. Ő persze védekezett, hogy de nagyon jól elbeszélgettek és fesztivál volt (sátras). Azt hazudtam, hogy nem gond, de ez az egyik olyan múlt egy nő életében, amit nem tudok elfogadni. Aki erre képes, az ösztönlény, nem képes határt szabni a cselekedeteinek.

F

2013. jan. 16. 10:37
 15/21 hun04 ***** válasza:
14-es ez igaz. Aki egyszer megtette, valószinű nem fogja tudni legközelebb sem legyőzni az ösztöneit.
2013. jan. 16. 10:45
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen, ebben egyetértünk, de a párom esetében a rossz családi állapot vezethetett a szeretethiányához, hogy egyik férfiról a másikra csapódott. Ambiciózus ember, tele jó tulajdonságokkal, de van egy olyan énje ami ellentmond teljesen az általam követni vélt ideálnak, de még a minimális alapnak is.
2013. jan. 16. 10:58
 17/21 hun04 ***** válasza:
Nekem is volt ilyen barátnőm. De hogy látod azt az énjét meg tudod változtatni? Ő meg akar változni? Mert ha nem akkor úgy is félre kufircol, és csak te fogsz gyötrődni.
2013. jan. 16. 11:57
 18/21 A kérdező kommentje:
Meg akar változni, de félig feladta már, mert úgy érzi akárhogy próbálkozik a belső ösztönein, érzéseim, dühkitörésein nem tud változtatni.
2013. jan. 16. 13:48
 19/21 hun04 ***** válasza:
Értem. Mondom én is voltam hasonló helyzetben, és sajnálom de semmi jóval nem tudlak biztatni. Persze próbálkozni lehet.
2013. jan. 16. 15:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem vagy normális. Semmi közöd hozzá, hogy előtted kivel, hogyan, hányszor és mit csinált, és ha még te erősködsz hogy mesélje el amit magától nem tenne, akkor nincs jogod utána őt megítélni. Saját magadat kínzod ezzel a baromsággal. Ha lát benned valamit a lány, ami miatt veled van és szeret és nem csalt meg, akkor azzal törődj, ne ilyen fa.szságokkal, mert el fogod üldözni magadtól. Igaz hogy utána megint lehet jönni ide sírni, hogy minden nő ku.rva, és nem te tehetsz róla, hogy a sok szemét ribi öszöntből dobta szét a lábát a legjobb haverodnak. Az itteni agyatlan alfahímek nagy része meg majd hátba vereget, és büszkék lehettek rá hogy ti vagytok a gerincesség kvintesszenciája.
2013. ápr. 17. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!