Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményetekre vagyok kíváncsi. Szerintetek érdemes lesüllyednem egy sivárabb lelki szintre, hogy el tudjam viselni a párjaim múltbeli dolgait ami engem nagyon bánt?
"Ezekre mind én kérdeztem rá, mert kíváncsi voltam viszont rosszul esett hallani."
mégis, mire számítottál, mit fog mondani? szűz vagyok, baby, és csak neked tartogattam magam? pont ezért nem kérdezek rá a pasijaim előző szexuális tapasztalataira. mert tudom, hogy rosszul esne hallanom. de ettől még nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem én voltam neki az első.
szerintem te választasz rosszul barátnőt, mert nem hiszem, hogy véletlen lenne, hogy minden eddigi barátnőd megcsalt. nem mondom, hogy te tehetsz róla, de te választasz ilyen csajokat. ugyanakkor azt írod, hogy két nővel voltál csak... két nőből levonsz ilyen messzemenő következtetéseket?
olyat pedig ne tegyél, amire nem vágysz. add önmagad, és esetleg keresgélj kevésbé ribancos lányok között, akik előtted 2-3-4 fiúval voltak, nem 15-20.
Jobb meg se kérdezni. Az a múlt. A lényeg, hogy veled milyen a kapcsolat.
Nekem is volt egy nőm, aki tíz évvel idősebb és inkább nem kérdeztem meg tőle, hány férfival volt eddig. Tudtam, hogy mindegy hányat mond, zavarni fog. Viszont az egyszer szóba került, hogy volt e alkalmija. Amikor igennel válaszolt én nagyot csalódtam benne. Ő persze védekezett, hogy de nagyon jól elbeszélgettek és fesztivál volt (sátras). Azt hazudtam, hogy nem gond, de ez az egyik olyan múlt egy nő életében, amit nem tudok elfogadni. Aki erre képes, az ösztönlény, nem képes határt szabni a cselekedeteinek.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!