Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar, hogy a pasim srácokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, hogy a pasim srácokkal smárol, mit tegyek?

Figyelt kérdés

ne röhögjetek,de buliban,ha beisznak, összebuzulnak a haverjaival...'poénból' egymás seggét csipkedik,meg nyalakodnak,ölelkeznek...mi a f...?? megértem,h nincs sok csaj a társaságban,de azért mégis.....

számonkértem,még neki állt feljebb,hiszen a barátait régebb óta ismeri,mint engem.. (ez egy elég friss kapcsolat) de szerintem ez baromi gusztustalan,amit ő nem ért meg...

ja..és huszonéves emberekről van szó...

ti mit szólnátok ehhez?

amúgy totál szerelmes vagyok...csak ha buliba megyünk..kiábrándulok,mert mindig ez van....

2013. jan. 15. 20:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ba.szki... Egy egy 13 évestől még nem várható más szint, bár ott is vannak különbek. Nemzetiségi a barátod, esetleg biszex, bu.zi? Hagyd ott a fenébe! Ilyen emberrel hogy lehet együtt lenni?

21/N

2013. jan. 15. 20:40
 12/17 A kérdező kommentje:

rákérdeztem,h búza e.

azt mondta h nem.és h ők nagyon régi,közeli barátok,tök természetes,hogy 'kedvesek' egymással...

a csajokat is ölelgette korábban,amíg nem hisztiztem érte.

kíváncsi volnék fordított helyzetben mi lenne. de én meg nem vagyok olyan...

szar lenne szakítani:( szerelmes vagyok:(

+

baromi jól néz ki a srác:DDDD

2013. jan. 15. 21:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem is van régi legjobb barátom akit a tesóimnál is jobban szeretek és bármit érte, de ha lesmárol tuti h elföldelem
2013. jan. 15. 21:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Azért ez nagy ütés, hogy már a b*zeránsoknak is van barátnőjük, valaki meg évtizedek óta nem bír összehozni egyet."

Ezen beröhögtem:D Pacsi:)

2013. jan. 15. 22:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Az anyjával is jóban van gondolom, mégsem smacizza le, pedig az még nő is.

Egyszerűen nem egészséges amit ők poén szinten produkálnak. Nem, és nem és nem! Hiába néz ki nagyon jól a srác, ha agyilag egy deformált. Ennyi erővel az állatkertbe is beugorhat majomsegget szagolni, mert azok is közel álltak hozzá anno.

Ha ők úgy érzik, hogy ezt mégis szociális szinten van joguk művelni, akkor viszont nem szóltam, csak van egy rossz hírem: valószínűleg buza.

2013. jan. 15. 23:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem fog megváltozni, szakíts vele, nem minden huszonéves srác ilyen, akinek fontosak a barátai.
2013. jan. 16. 13:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Jesszusom, tuti elhagynám.
2013. jan. 16. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!