Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, hogy a pasim srácokkal smárol, mit tegyek?
ne röhögjetek,de buliban,ha beisznak, összebuzulnak a haverjaival...'poénból' egymás seggét csipkedik,meg nyalakodnak,ölelkeznek...mi a f...?? megértem,h nincs sok csaj a társaságban,de azért mégis.....
számonkértem,még neki állt feljebb,hiszen a barátait régebb óta ismeri,mint engem.. (ez egy elég friss kapcsolat) de szerintem ez baromi gusztustalan,amit ő nem ért meg...
ja..és huszonéves emberekről van szó...
ti mit szólnátok ehhez?
amúgy totál szerelmes vagyok...csak ha buliba megyünk..kiábrándulok,mert mindig ez van....
bazeeeeeeeeeeegXD :S
hát figyelj.. ha kapcsolatban vagytok, ha valamelyik fél smárol mással, az azért megcsalásnak számít... attól függetlenül, hogy kivel.. de tényleg..
és ocsmány amit művel.. "megértem,h nincs sok csaj a társaságban,de azért mégis...."... vagyis ha csajjal smárolna, az annyira nem zavarna?
ha iszik és másnak esik neki a jelenlétedben, az már rosssz... nemhogy bebúzál..
Lehet, hogy nem tisztán hetero a barátod... sőt biztos, hogy van egy kis homo beütése amivel esetleg józanul leküzd, elnyomja de részegen előjön belőle...
Nem is tudom mit lehet ezzel tenni. Tisztázni kéne a nemi identitását talán pszichológussal vagy ilyesmi ha sikerülne elhagyni ezt még lehetne jövőtök de így én sem maradnék vele :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!