Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mondtátok a párotoknak, hogy 'szeretlek'?
Figyelt kérdés
Tudom, akkor kell mikor úgy érzed. Te mennyi idő után érezted úgy? :)2013. jan. 15. 19:03
3/10 anonim válasza:
Most akkor mire válaszoljak? A fő kérdésre, hogy mennyi idő után mondtam, vagy az alkérdésre, hogy mennyi idő után éreztem úgy? Ez nagyon de nem mindegy. :)
5/10 Mcgalagony17 válasza:
Én elég hamar közölni szoktam, ha valakibe beleszeretek. A jelenlegi barátomnak egy nap után mondtam:D
6/10 anonim válasza:
Nekem egy pasi 4 óra utána mondta. Szörnyű volt. SZÖRNYŰ.
7/10 anonim válasza:
Én eddig egyelten egy lánnyak mondtam, hogy "szeretlek" és a sors fintora, hogy az a lány nem lett a Barátnöm. :D
8/10 anonim válasza:
Kb. 10 nap után. Illetve akkor először konkrétan azt mondtam, hogy nem vagyok szerelmes belé. Meg is lepődött.
Amint kimondtam, tudtam hogy nem igaz, és hogy fülig szerelmes vagyok.
9/10 anonim válasza:
1 hónap randizgatás után szerelmet vallottam és elkezdtünk járni :)
10/10 anonim válasza:
másfél hónap ismerettségen belül 2 hete voltunk egy pár. akkor mondta először. aztán miután magamhoz tértem és felkapartam az államat a földről, én is szerelmet vallottam:)
azóta már házasok vagyunk.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!