Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondtatok el a parotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondtatok el a parotoknak hogy babat vartok?

Figyelt kérdés
Foleg fiatalok valaszait varom. Hogy reagalt? Hogy es mennyi ido utan mondtatok el neki? Elore is koszi :))

2013. jan. 13. 19:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hanyadik évben vagy baby?:DD
2013. jan. 13. 19:31
 2/14 anonim ***** válasza:

Én eléggé kiakadnék ha a barátnőm babát várna.

De a legjobb az lenne ha a kanapén ülve közölné

2013. jan. 13. 19:31
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha tervezett volt a baba akkor biztos örülnék neki, ha viszont abszolut nem volt tervbe véve és még nagyon nem akartam, akkor biztos nem repdesnék örömömben. De persze azt mutatnám h hűűdejó.

De mondj neki csak annyit h csodálatos dolog történt! Terhes vagyok!

2013. jan. 13. 19:33
 4/14 A kérdező kommentje:
22 eves vagyok. a baratommal 5 eve vagyunk egyutt. ma teszteltem harom pozitivat. ket hete kesik. :)
2013. jan. 13. 19:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hajnal ötkor felébresztettem, mert láttam a teszten a második csíkot, de olyan halványan, hogy féltem, csak hallucinálok, és azt akartam, nézze meg Ő is... :D

Mondjuk akkor már 5 éves házasok voltunk, és 4 éve próbálkoztunk :)

2013. jan. 13. 19:38
 6/14 A kérdező kommentje:
es orult neki?:)
2013. jan. 13. 19:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

4 év sikertelen próbálkozás után... szerinted? :D

Naná...

5 év után csak a kapcsolatotok mélységétől fog függni, hogy reagál rá...

Beszéltetek erről korábban?

Nálunk volt egy vaklárma pár hónap után... finoman megkérdeztem, mit szólna hozzá, ha véletlen becsúszna (akkor még fogamzásgátlót szedtem). Az volt a válasza: "soha többet nem engednélek el magam mellől". Akkor szerettem bele igazán!

2013. jan. 13. 19:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Én hajnalban megébredtem és nem bírtam vissza aludni így teszteltem,ahogy láttam hogy ott van még ha csak halványan is de ott volt már,mentem is keltettem!Nem akarta elhinni,nagyon örültünk! :D
2013. jan. 13. 20:01
 9/14 A kérdező kommentje:
meg nem volt szo rola epp ezert felek hoy hogy reagalna de en nagyon orulok. de tenyleg szeret. mar nem egyszer megmutatta hogy valoban barmiben szamithatok ra. azt hiszem osszeszedem minden batorsagom es valahogy elmondom neki. :)
2013. jan. 13. 20:14
 10/14 anonim ***** válasza:

Csak bátran!

Szorítok,majd írd meg hogy ment.

2013. jan. 13. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!