Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem hogy újra összejöjjek az exemmmel?
Figyelt kérdés
Fél éve szakított velem az exem, azóta csak nagyon ritkán beszéltünk. Megkértem hogy tiltson le a facebookról, hogy könnyebb legyen a felejtés, Ő ezt meg is tette.
Néhány hete levette a tiltást, újból elkezdtünk chatelni, szinte minden nap ráírosgatok, és olyan 1, másfél óráig beszélgetünk.
Nincs senkije és nem is volt ezalatt a fél év alatt. Bevallotta hogy nagyon magányos, és attól fél hogy egyedül fog meghalni... Én még mindíg nagyon szeretem, teljesen össze vagyok zavarodva, nem tudom mit tegyek. 27 F
2013. jan. 15. 13:23
1/3 anonim válasza:
Miért szakított veled? Ha ő is akarja, akkor miért ne jönnétek össze?
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon sok dolog összejött neki akkortájt, nem volt munkája, egészségügyi problémák stb. Megszerette volna valósítani önmagát és mellettem ezt nem tudta megtenni. Nagyon önző voltam, sokszor nem hallgattam meg stb. Azóta rendbe jöttek a dolgai. Egyébként 5 évet voltunk együtt, ebből 3-at együtt is éltünk. Szakításunkkor és utánna is többször elmondta, hogy már nem szerelmes belém.
2013. jan. 15. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!