Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek után összejöjjek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után összejöjjek vele?

Figyelt kérdés
volt egy oltári nagy vitánk a pasimmal.utána hívogattam smsek hada nem reagált semmire, kifogásokat keresett h ne találkozzunk stb. este bejelentette h vége. most meg megkeresett neten és azt mondja nem akar nélkülem lenni. mit tegyek? sok a vita, de szeretjük egymást.
2012. nov. 22. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:
ha nem tudjátok megbeszélni, megoldani a viták okát akkor nem fog működni a dolog. Minden kapcsolat alapja a kommunikáció ha az nem megy akkor semmi sem.
2012. nov. 22. 23:24
 2/6 A kérdező kommentje:
úgy vettem észre h megbeszéljük, de 1 hétre rá minden ugyanúgy van. de nem ez bosszant, hanem kis hülyeségeken vitázunk.
2012. nov. 22. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
ezeken igenis lehet változtatni és kell is. Én nem vagyok ilyen típus, így nem tudom hogy lehet ezen javytani. sosem értettem a vitázó párokat, sosem volt ilyen kapcsolatom, pedig volt pár hosszabb rövidebb kapcsolatom. Viszont egyik barátnőm igy van a mostmár férjével, vagyis így voltak. Eljárt különböző önismeretei, dühkezelő tanfolyamra és sokat javult a kapcsolatunk.
2012. nov. 22. 23:34
 4/6 A kérdező kommentje:
nem tok változtatni sztem. a legnagyobb baj h nem tok megbízni a férfiakban.
2012. nov. 22. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:

hát pedig ezen lehet változtatni. Hidd el sokan legyőzték már a zöld szemű szörnyet. Persze 100%-ban sosem szabad megbízni senkiben, de 99%-ban igen, az a kis 1% bőven elég.

Nincs értelme feleslegesen hülyeségek miatt tönkre tenni egy jó kapcsolatot nagy szerelmet, mert mi van ha nem jön másik ilyen. Később majd bánhatod hogy ilyen hülyeség miatt volt és csak magadat okolhatod miatta. Persze ezek csak akkor vannak igy ha ok nélkül nem bízol benne. Ha adott rá okot az más.

2012. nov. 22. 23:48
 6/6 A kérdező kommentje:
össze vok zavarodva. ráaadásul a szülei azt mondták kidobják otthonról ha újra összejövünk.
2012. nov. 22. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!