Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen lányt?
ki nem az a szokásos divatp*csa, hanem szereti a magyarságot büszke arra, hogy magyar , érdeklik a népszokások a magyar mivolt, a tradicionális dolgok egyszóval hazaszerető zenével kapcsolatban nem itéli el a népzenét és néptáncot....mondhatni hungarista de nem a rocker szimatszatyros állat fajzat... tehát normálisan nőiesen öltözködik meg ilyesmi egyáltalán van ilyen ? :)
esetleg még egy két képpel tudnám jellemezni hogymire gondolok :D : [link]
Gondolom te azért akarsz ilyen lánnyal összeismerkedni, mert a divatp*csákkal ellentétben rendes felfogású, tisztességes, nem kavar félre stb...
Ha így van ne keress! Én is eveztem már ebben a csónakban, és találtam olyan lányt, akire illik a leírás, és a látszat ellenére elég nagy r*banc volt.
Ha mégsem ezek miatt keresed, akkor sok sikert! 20/f
"Valamelyik alföldi tanyán biztos van olyan lány. Nincs náluk víz, villany, gáz."
Szerinted az alföldi tanyákon még ilyen körülmények között élnek?
"Fogalma sincs róla mi az a Facebook, stb."
De neked van, meg is látszik rajtatok...... Még szarni se tudtok elmenni pofabuk nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!