Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit Facebookon ismertem meg, egy darabig beszélgettünk, ésúgynézett ki hogy összejövünk. De egyik este ráírtam, és mondta hogy mondania kell valamit, és akkor azt mondta hogy lefeküdt egy lányal, én érdeztem tőle hogy akkor miért akart velem járni ha más lánnyal volt meg minden de nem írt vissza semmit napok ota.Szerintetek vissza fog írni? 14/L#srác #ismertem
2013. jan. 14. 20:53
1/6 sokkérdés-,- válasza:
ne! ez komoly 14 vagy facebookon ismerkedsz és kiakadsz azon h nem téged basz meg tudom szemét vagyok de akkor is 14 évesen nem itt kéne tartani.... -,-
2/6 anonim válasza:
nem
meg mi a túrót akarsz még ezek után tőle????
3/6 sokkérdés-,- válasza:
másrészt pedig mennyi a srác ha 14 akkor perverzek vagytok és facebookon ne ismerkedj... ott sokan ienek
4/6 A kérdező kommentje:
Egy évvel idősebb mint én, legalábbis nekem ezt mondta, de már ezt is nehezen hiszem el.
2013. jan. 14. 20:58
5/6 sokkérdés-,- válasza:
figyelj hagyd ott.. ha ekkora perverz ezekután te is csak "préda" voltál aki a szex miatt kellett neki.
6/6 anonim válasza:
Nem akarlak kioktatni de 14 évessen valószínüleg csak te járnál rosszul. Hagyd.. Még csak most fedezed fel a világot, relax :) Találsz normális pasit, főleg ennyi időssen :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!