Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ILYEN fontos a mell? 14/L,75A
14 évesen már 5 pasi?
Nem gondolod, hogy csak a szájuk nagy?
Az, hogy már odament 5 pasihoz, még nem sokat jelent...
Utolsó: Én is 15 éves vagyok, és jártam 2-3 lánnyal. Az 5 se sokkal több! :D Gondolom nem voltak ilyen éves kapcsolatok, csak rövidebbek, szóval lehetséges! :)
/A kérdésre már válaszoltam - 4. válaszoló/
én is 14 éves vok a melbőségem dettó!
de a pasi azt monnya h neki így vagyok szép és minden porcikámat úgy szereti ahogy van! tehát nem ez a mérv adó!
Amikor még általánosba jártam, volt agy csaj aki kitömte a melleit. Mindig szép nagyok voltak neki, de amikor tesiórán átöltözött, és kivette a töméseket, mert nem akarta hogy kiessenek, na azon röhögtünk kb 2 évet? :D
Tehát vannak olyan srácok akik a kicsit szeretik. Na én pont nem közéjük tartozom. A melleket úgy is nevezik, hogy másodlagos nemi jelleg. Ha nincs mell, akkor máris értelmét vesztette a nemi jelleg elnevezés. Én a helyedben nem aggódnék. 18 éves korodig majd nő még az.
nem attól lesz valaki cosntkollekció, hogy kicsi a melle, van aki ha akar sem tudna hízni, hiába eszik, sokan meg azt hiszik, hogy csak a vékony csajokat szeretik a pasik, am odell alkatúakat, lám ez sem igaz, amúgy nagy mellhez nagy has vagy comb is járhat, de legtöbb nőnek vagy lóg na nagy, és olyan mint a mamámnak, vagy ha nem lóg akkor valszeg a hatalmas mell már szilikon, sok pasi undorítónak tartja
sok nő nem szereti a nagy mellét, nem tud ellene tenni
a kis mell az meg nem szépséghiba és nem is fogyatékosság, max feltűnő, ha fiatal vagy még nőni fog, ha szülsz majd vagy fogamzásgátlót szedsz akkor méginkább, ha hízol akkor meg tuti
de nem vagy ronda attól h kicsi a melled
feltűnő lehet a nagy mell, de nem szebb, kis mellűek is lehetnek szexisek vagy jók az ágyban
a nagy mell max azért jó mert a popsira emlékezteti a pasikat, és közéjük tudja tenni a farkát, aki nem csak szexet akar, az nem az alakod nézi vagy a külsőd, inkább a modorod, az eszed (és nem végzettség) ak isugárzást, a szemeidet, am osolyod
nekem sem a farka vagy bicepsze tetszik a pasimban, sőt vannak nála helyesebb faszik, és nem olyan mint az ideálom volt, mégis őt szeretem
közömbösek a jó képü pasik
ahogy neki sem számít hogy kicsi a mellem, sőt inkább kifejezetten azt szereti
volt pasi aki istenített érte
mindenkinek más a szép, a kicsi még lehet formás, rugalmas, feszes, hegyes :)a pasikat inkább az izgatja ha hegyes a cici
és jobban nézik a popsit vagy a lábakat, az ajkakat mint a mellet
szexben meg a kopasz punci izgatja őket meg ahogy a szádat tartod, ahogy nézel, nem a mell
ha a termékenység szimbóluma a nagy mell, akkor a nagy has meg nagy popó, és vastag combok is
nem attól lesz valaki cosntkollekció, hogy kicsi a melle, van aki ha akar sem tudna hízni, hiába eszik, sokan meg azt hiszik, hogy csak a vékony csajokat szeretik a pasik, a modell alkatúakat, lám ez sem igaz, amúgy nagy mellhez nagy has vagy comb is járhat, de legtöbb nőnek vagy lóg na nagy, és olyan mint a mamámnak, vagy ha nem lóg akkor valszeg a hatalmas mell már szilikon, sok pasi undorítónak tartja
a kis mell az meg nem szépséghiba és nem is fogyatékosság, max feltűnő, ha fiatal vagy még nőni fog, ha szülsz majd vagy fogamzásgátlót szedsz akkor méginkább, ha hízol akkor meg tuti
feltűnő lehet a nagy mell, de nem szebb, kis mellűek is lehetnek szexisek vagy jók az ágyban
a nagy mell max azért jó mert a popsira emlékezteti a pasikat, és közéjük tudja tenni a farkát, aki nem csak szexet akar, az nem az alakod nézi vagy a külsőd, inkább a modorod, az eszed (és nem végzettség) ak isugárzást, a szemeidet, am osolyod
nekem sem a farka vagy bicepsze tetszik a pasimban, sőt vannak nála helyesebb faszik, és nem olyan mint az ideálom volt, mégis őt szeretem
mindenkinek más a szép, a kicsi még lehet formás, rugalmas, feszes, hegyes :)a pasikat inkább az izgatja ha hegyes a cici
szexben meg a kopasz punci izgatja őket meg ahogy a szádat tartod, ahogy nézel, nem a mell
ha a termékenység szimbóluma a nagy mell, akkor a nagy has meg nagy popó, és vastag combok is
nem attól lesz valaki csontkollekció, hogy kicsi a melle, van aki ha akar sem tudna hízni, hiába eszik, sokan meg azt hiszik, hogy csak a vékony csajokat szeretik a pasik, a modell alkatúakat, lám ez sem igaz, amúgy nagy mellhez nagy has vagy comb is járhat, de legtöbb nőnek vagy lóg na nagy, és olyan mint a mamámnak, vagy ha nem lóg akkor valszeg a hatalmas mell már szilikon, sok pasi undorítónak tartja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!