Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ILYEN fontos a mell? 14/L,75A
Hmm... Írj nekem E-mailt! Nekem mindegy, hogy kicsi-e vagy nagy... Sőőt! jobb szeretem, a kisebb melleket... ;) És e korfüggő... a MI korunkban ilyenek :S Majd lesz olyan fiú, aki azért szeret, mert kedves, okos, aranyos vagy... És Ő úgy fog gyönyörűnek látni ahogy vagy
Szal ha van kedved dobj meg egy Maillal ;)
F/13
EVolúciós dolog szerintem.
Mert a mellet a nőiességgel azonosítják tudat alatt a férfiak. Dehát van akinek annyira nem számít, neked meg még amúgy is nőhet.
:)
Nem fontos, de hogyha nem vagy elégedett magaddal és emiatt nincs önbizalmad, az látszik rajtad, és nem olyan magabiztos a kisugárzásod!
Ne törödj azzal, hogy mekkora melleid vannak, légy bátor, és légy tele önbizalommal. Nem minden a mell, az is csak egy testrész!
Nekem például jobban tetszik egy lányban ha okos, kedves, megértő...és persze én a kisebb melleket is szeretem, de igazából nem számít, hogy mekkora! :)
15/F ;)
tul van lihegve. mert ezt szamokban lehet merni es igy osszehasonlitgatni. "az jelenti a rangot h mekkora mellu a nod...." a kedvesseget, kisugarzast nem lehet merni de tobbet szamitanak. neked meg tuti fognak noni, nekem 14 eves koromban ugyancsak 75A-m volt, 20 evesen pedig 90C-nel tartok. a legtobbet 16-17 evesen nott, de meg 18-19 evesen is novogetett. de van akinek 11-13 evesen hatalmasnak szamitott (van aki szegyelte h mekkora es bo cuccokban jart evekig) most pedig az o melltartoja ram se jon. szoval teljesen egyenfuggo,emiatt ne szomorkodj. inkabb azon legy h kedves, baratsagos, mosolygos legyel, tanulj meg flortolni.
tuti nem a melled miatt nem volt baratod. en utolag nem is bantam h nem kezdtem olyan koran. (pl. osztalytarsaim mar 11 evesen jartak, nekem meg meg 14 evesen se volt pasim)
Szia. Nem a mell a fontos hidd el nekem. 14 évesen meg pláne. Nem értem miért olyan nagy probléma, hogy 14 évesen még nem volt 5 pasid.
Meg mivel még igencsak az elején tartasz a dolgoknak, így ez a mellméret is változhat még... sőt fog is. De el ne hidd senkinek, hogy csak erről szól az élet.
Amióta elfogadtam magam, a melleimmel együtt, azóta sokkal többen észrevesznek, feltűnőbb lettem. De nem élek vissza vele.
Szerintem még ráérsz. Ha pedig nem, akkor írd ki a hátadra, hogy pasit keresel, hátha beválik.
üdv:
19L
Egyetértek az előttem szólókkal.
Ráadásul vannak akik a kis melleket szeretik.
Pl. én. 17/F
Elsősorban a kisugárzás számít szerintem.
Van olyan, hogy egy ún. tökéletes, ideális alakú nőt még csak bottal sem piszkálnék meg, ill. eszembe sem jut, hogy közeledni kellene felé.
Ezzel szemben van olyan is, hogy egy ránézésre csúnyának mondható nőnek olyan kisugárzása van, hogy nem lehet tőle szabadulni, meg lehet tőle őrülni. Aztán az már tök mindegy, hogy milyen a melle.
Ugyanúgy szerethető a kicsi, mint a nagy, értelmes ember nem ez alapján választ nőt. (Ill. mint tudjuk, soha nem a férfi választ, hanem mindig csak a nő:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!