Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
Párommalk nagyon jól megvagyunk. Neki két sikertelen házassága volt, Nekem egy. Most mindketten ugy érezzük, megtaláltuk végre egymást.
Egyetlen problémám az, hogy a párom szeretné kiprobálni a hármas/négyes sexet. Persze elméletben Engem is izgatna a dolog, de gyakorlatilag nem tudom elképzelni, hogy eggyütt legyek egy nővel. Azt meg pláne nem, hogy Ő ott előttem mással legyen ! Szeretem Őt, és csak egyszer kérné, de félek mi lesz ha rákap az ízére.
lehet csak én vagyok ennyire hülye gondolkodású, de nekem ilyen nem férne bele...
ízlések és pofonok persze, de én tuti nem mennék bele...
az a baj, ha nem kapja ezt meg majd otthon, akkor megkapja majd máshol, mert ő erre rá van izgulva :S
kérdezed meg tőle, hogy neki milyen érzés lenne ha látná, hogy más férfivel csinálod előtte!!?
"Most mindketten ugy érezzük, megtaláltuk végre egymást. "
"a párom szeretné kiprobálni a hármas/négyes sexet."
Ebből a fajtából nem lesz épeszű családfő, erre befizethetsz. Ha belemész a dologba, akkor úgy érezheti hogy bármit megtehet veled, ráadásul elég megalázó is lenne számodra. Ha nem mész bele, úgyis kipróbálja, csak nem veled.
Hát nem tudom...
Én is azt kérdezném meg, hogy ő mit szólna, ha még egy férfi is lenne ott, aki veled foglalkozna! Ha benne van, akkor én 1x kipróbálnám!
első vagyok :
kérdezd meg, hogy neki milyen lenne ha téged dugna egy másik csávó...
de amúgy te is rajta vagy valamilyen szinten....ti tudjátok, majd a végén jól rá kaptok és a szex számotokra nem lesz...csak egy ilyen kis nah dugjunk át hívjuk ,,Szabóékat"?? ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!