Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a hosszú kapcsolat titka?
Barátnőm azt mondta, hogy így csók után unalmas lesz minden találkozás...
Szerintem ez nem igaz,de félek, hogy az lesz amit ő mondott.
Szeretnék megoldás találni arra, hogy lehet hosszú és unalommentes a kapcsolatunk.
barátnőd bolond.
a hosszú kapcsolat titka:
1. SOHA ne menj nővel vásárolni.
2. MINDIG hagyj teret a másiknak.
Mi a hosszú kapcsolat titka? A kölcsönös szeretet, szerelem, tisztelet, és az ŐSZINTESÉG.
Nincs rá tuti recept, de ezek egy hosszan tartó (jó) kapcsolat alappillérei.
Persze, ha az egyik félnél elmúlik a szerelem, vagy nem is igazán szerelmes, "csak úgy" jár (mert ma ez a divat), akkor ebből nem lesz hisszú kapcsolat.
Esetetekben tartok tőle, hogy ő már eldöntötte, hogy ez nem lesz hosszú kapcsolat. Pontosabban nem akarja, hogy az legyen.
Most komolyan, még reggel van, de kapásból ez lefárasztott. Mi az, hogy csók után unalmas lesz minden találkozás? Ezek szerint a szerelmes párok 99,9%-a minden egyes találkozást un? :D
Nem tudom hogy mi lehet a titka, és abban sem vagyok biztos hogy kell-e igazán hosszú kapcsolat. Egy idő után baromi unalmassá válik, és szükség van a változatosságra, az új élményekre. Én 1-2 év után meg szoktam unni a partneremet, és olyankor váltok...
Egyébként meg:
1. SOHA ne menj nővel vásárolni. - ez rám nem igaz, szeretek a csajommal vásárolni...
2. MINDIG hagyj teret a másiknak. - ezzel maximálisan egyetértek!!!
Pont ezért bolond, mert már eleve bekategorizált, hogy te márpedig unalmas leszel.
Azért, mert volt pár töketlennel kapcsolata, akivel nem volt semmi témájuk, még nem kell általánosítani.
Meg miben különbözik csók előtt meg csók után? Semmiben.
Szerencse. CSak ennyi. Meg a tökéletesség. EZ már 90% os nyerőséget jelent. Ha tökéletesen feded a nőd igényszintjét ,akkor hosszabb távon veled maradhat, de attól még egy idő után szexuálisan akkor is lapulni fogsz az elméjében, de ez fordítva is igaz. Megszokás az megszokás.Mindenki unható.
Az is még eszembe jutott, hogy akik még vénségükre is együtt nyomorognak, azoknak a zöme lehet,hogy csak megalkuvó, mert érzik tudják,hogy nincs önbizalmuk, már ahhoz öregek, hogy kilépjenek a megszokott bár unalmas kényelemből, és lehet hogy kicsúszik minden a kezökből, mert nem lesznek már elég kapósak, 25 felett nehéz, 30 felett nehezebb ,40 felett szinte kizárt jóféle párt találni, ha csak nem vagy szerencsés. Érzik, tudják és nem merik bevállalni, inkább elvannak a kiunt viszonyukban, és kihasználják egymást megszokásból. Ez a hosszú együtlét titka. A szerelem, láng úgysem tart örökké, utána meg már mire észbekapnának, hogy hagyni kéne, akkorra a nő már megkölykedzett, 30 feletti, kutyát nem vonz egy ilyen, csak a legmegalkuvóbb pasasokat, ami ritka. Férfiak zöme meg akkorra már eltunyul, nagy belet ereszt, ráncos alkesszé válik, az sem az a kapós féle már. Aztán ottragad.
Be kell látni, semmi se tart örökké, a legtöbb dolog pedig élethosszig sem! Hagyni kell a francba, jobb a könnyű, gyors szex, meg minél több ellenkező neműt kihasználni szexuálisan és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!