Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Őrülnétek ha a barátnőtök általa sütött, szív alakú pizzával lepne meg?
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 00:22
21/33 I am God válasza:
fasz alakú is lehet ha pizza...
22/33 anonim válasza:
Egészségtelen szar kaja, szemetesben landolna, vagy beletömném apámba, de viszont maga a gesztus,hogy gondolt rám, hogy szeretettel adja az nagyon jóleső érzés tud lenni. Szóval akár szarrá válik a belemben, akár nem ez a pizza, a lány hozzáállása megnyerő.
24/33 anonim válasza:
Nekem a barátom egyszer csinált szív alakú keménytojást. Olyan cuki volt:)
Szerintem az én barátom értékelné, szereti a pizzát is, és az ilyen gesztusokat is.
25/33 anonim válasza:
Igen, de egy sima szopásnak sokkal jobban örülök! Szerintem ezzel a célszemély is így lesz... Próbáld ki!!!
26/33 anonim válasza:
Persze, ha finom is lenne akkor csinálhatnál egy mégeggyet is. :)
17/F
27/33 anonim válasza:
ő pedig meglepne téged egy frissen készített hot doggal, amibe a forró álló farkát tenné. Egy így lenne fair.
28/33 anonim válasza:
Én örülnék! Már annak is ha sima kerek pizzát sütnél,mivel az,hogy sütsz -nekem,alapvetően már jól esik,mivel gondolsz rám,nekem szánod.De az,ha még szív(vagy akármilyen más ötletes) formájút csinálsz,az külön jó,hiszen dolgozol vele,örömmel csinálod.
Hajrá!! ;)
29/33 zekk5 válasza:
igen. plusz ha ezt ágyba hozná akkor főleg. :D
30/33 anonim válasza:
nyílván örülnék. de csak árnyalatnyival jobban mint egy simának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!