Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » De most komolyan, merre talál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De most komolyan, merre talál az ember normális szép lányokat, akik tényleg szeretnék a párukat s huségesek lennének mellette? F25

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 23:13
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy hülyeség, hogy a legtöbb pasi csak a nagy dudájú vékony csajokat keresi...ez egy hülye sztereotípia.

Például sok lányhoz azért nem mennek oda, mert annyira ki vannak rittyentve, hogy sokan pénznyelőnek nézik a kis szépségeket. Mint ahogy a legtöbb kigyúrt fazonról sok lánynak az ugrik be, hogy nagy az egója, viszont elég alacsony az IQ-ja és a potenciája. Újabb 2 általánosítás. Én például keresem szintén a normális lányokat (az igényem ilyen téren igazán nem túl nagyok), de tényleg szinte zéró sikerrel. Nem mondom azt, hogy nem létezik korrekt partner, de tényleg nehéz találni.

2009. nov. 5. 16:49
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Keresgélj kedves válaszoló.Nem akarok nagyképűnek tűnni,de én pl megfelelnék neked.2 komoly kapcsolatom volt már,és szépnek tartanak.ja,és jogra járok.Javaslom az egyetemeken nézz olyan lányok után,akiket szeretnél.Szerintem találnál:)
2009. nov. 5. 19:47
 33/37 anonim ***** válasza:
Itt vagyok. :)
2009. nov. 6. 19:19
 34/37 anonim ***** válasza:
19:47 És nagyon szerény is vagy.
2009. nov. 7. 09:09
 35/37 anonim ***** válasza:
ez nem nagyképűség,csak tisztában vagyok magammal.és gondoltam leírom,így ajánlom neki az egyetemeket..ennyi
2009. nov. 7. 17:15
 36/37 anonim ***** válasza:
Köszi az ajánlatod, majd ott is szétnézek. Egyébként egy kis egészséges ego senkinek sem árt meg :) De ha te pont hozzám passzolsz, akkor már nem is kell keresnem ;)
2009. nov. 8. 10:05
 37/37 anonim ***** válasza:
Én a 02:42 -es válaszoló vagyok. Köszi 15:32-es, hogy átlátod és megérted a koncepcióm. Nem vagyok feminista, de tényleg a sok kellemetlen tapasztalat mondatja velem a fent leírt gondolatokat.... s sajnos jó pedig még nem adatott. A 14:32-es-nek üzenem, hogy nem a diszkóban ismerkedem, mert nem vagyok azon a szinten, hogy ott vesztegessem el a drága idömet, ráadásul üres, semmirevaló emberekre. Még beszélgetni sem lehet(ne) velük, nemhogy mást. Szóval nem az a gáz, hogy nem jó helyen keres az ember, hanem az, hogy ha mégis úgy érzi, hogy megtalálta a megfelelö társat, akivel végre jól érzi magát és sikerúlt valamit felépíteni.... jön a fejbekólintott csalódás, hogy képes a pasi feladni mindent egy puszta üres élvezetért... > Na, ez az, amit nem emészt meg a gyomrom..., s ilyen élmények után nehéz hinni és bízni valakiben. Mert ezek a macák ott szaladgálnak majd mindig... s bár a pasi nem akar többet tölük, de megkapta és elérte, amit akart. S ezek után akkor hol van a kapcsolat értéke?
2009. nov. 18. 03:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!