Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De most komolyan, merre talál az ember normális szép lányokat, akik tényleg szeretnék a párukat s huségesek lennének mellette? F25
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 23:13
31/37 anonim válasza:
Ez egy hülyeség, hogy a legtöbb pasi csak a nagy dudájú vékony csajokat keresi...ez egy hülye sztereotípia.
Például sok lányhoz azért nem mennek oda, mert annyira ki vannak rittyentve, hogy sokan pénznyelőnek nézik a kis szépségeket. Mint ahogy a legtöbb kigyúrt fazonról sok lánynak az ugrik be, hogy nagy az egója, viszont elég alacsony az IQ-ja és a potenciája. Újabb 2 általánosítás. Én például keresem szintén a normális lányokat (az igényem ilyen téren igazán nem túl nagyok), de tényleg szinte zéró sikerrel. Nem mondom azt, hogy nem létezik korrekt partner, de tényleg nehéz találni.
32/37 anonim válasza:
Keresgélj kedves válaszoló.Nem akarok nagyképűnek tűnni,de én pl megfelelnék neked.2 komoly kapcsolatom volt már,és szépnek tartanak.ja,és jogra járok.Javaslom az egyetemeken nézz olyan lányok után,akiket szeretnél.Szerintem találnál:)
34/37 anonim válasza:
19:47 És nagyon szerény is vagy.
35/37 anonim válasza:
ez nem nagyképűség,csak tisztában vagyok magammal.és gondoltam leírom,így ajánlom neki az egyetemeket..ennyi
36/37 anonim válasza:
Köszi az ajánlatod, majd ott is szétnézek. Egyébként egy kis egészséges ego senkinek sem árt meg :) De ha te pont hozzám passzolsz, akkor már nem is kell keresnem ;)
37/37 anonim válasza:
Én a 02:42 -es válaszoló vagyok. Köszi 15:32-es, hogy átlátod és megérted a koncepcióm. Nem vagyok feminista, de tényleg a sok kellemetlen tapasztalat mondatja velem a fent leírt gondolatokat.... s sajnos jó pedig még nem adatott. A 14:32-es-nek üzenem, hogy nem a diszkóban ismerkedem, mert nem vagyok azon a szinten, hogy ott vesztegessem el a drága idömet, ráadásul üres, semmirevaló emberekre. Még beszélgetni sem lehet(ne) velük, nemhogy mást. Szóval nem az a gáz, hogy nem jó helyen keres az ember, hanem az, hogy ha mégis úgy érzi, hogy megtalálta a megfelelö társat, akivel végre jól érzi magát és sikerúlt valamit felépíteni.... jön a fejbekólintott csalódás, hogy képes a pasi feladni mindent egy puszta üres élvezetért... > Na, ez az, amit nem emészt meg a gyomrom..., s ilyen élmények után nehéz hinni és bízni valakiben. Mert ezek a macák ott szaladgálnak majd mindig... s bár a pasi nem akar többet tölük, de megkapta és elérte, amit akart. S ezek után akkor hol van a kapcsolat értéke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!