Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » De most komolyan, merre talál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De most komolyan, merre talál az ember normális szép lányokat, akik tényleg szeretnék a párukat s huségesek lennének mellette? F25

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 23:13
1 2 3 4
 21/37 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Ez egy jó kérdés, bár szokták mondani: "Aki keres az talál!" Most én is ilyen cipőben vagyok, magas, jóképű,izmos fickó vagyok barátnő nélkül, a sok kis idétlen fruskából már elegem van, egy komolyabb, szép és aranyos barátnőt akarok végre!

22/F

2009. nov. 5. 10:38
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Hali!02:42-es miatt is írnám, hogy úgy mint ti nők nem szeretitek ha álltalánosítanak benneteket, úgy én sem díjazom ha minket fiúkat egy kalap alá vesznek.Egyébként néha csak az a baj egy kapcsolatban hogy nincs meg a kompromisszum.A rohanó életbe mindenki csak a maga baját nézi, és eltapossa a kapcsolatát.Kedves kérdező társam, együttérzek veled!Én 8éve vagyok egy lánnyal és még nem jutottunk semmire a kapcsolatban.Úgy értem se gyerek,hozzámjönni sem akar... hiába a hűség, évente emeli a kívánalmai szintjét és a végén még csodálkozna ha nekem már bárki más jó lenne, csak családom lehessen.Én már 27múltam, nézegetem az "IWIW"-en ahogy volt osztálytársaim akik kicsapongó életet éltek, nevelgetik páréves gyerekeiket boldogan, én meg a nagy "hűséges baromállat" sehol vagyok az életben.
2009. nov. 5. 10:57
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
kihaltak a dinoszauruszokkal együtt...
2009. nov. 5. 11:10
 24/37 anonim ***** válasza:
68%

02:42 ne általánosits vaze :@

azért mert csak a diszkós seg.gfejekkel állsz le mert a többi neked lúzer és még nem találtál hűséges férfit még létezik olyan! pont az olyan lányokat rühellem mint te... és valószínű az összes normális pasi is velem együtt, mert ilyen nézetekkel te nem számítasz azok közé akiket a valóban rendes férfiak keresnek!!!

2009. nov. 5. 14:32
 25/37 anonim ***** válasza:
59%
A feminista banda meg is érdemli, hogy megcsalják őket. Fintorognak a szopástól, meg a szextől aztán csodálkoznak ha elhagyja őket a pasijuk. Az meg a másik fele, hogy normális pasi nem csalja meg a párját. Ha ilyen p*öcsökkel álltok le 100%-ig megérdemlitek, hogy megcsaljanak titeket.
2009. nov. 5. 14:41
 26/37 anonim válasza:
100%
Ne vedd sértésnek de nem lehet hogy esetleg benned van a hiba ? és azért nem találsz egy ,,normális" csajt ?
2009. nov. 5. 15:25
 27/37 anonim ***** válasza:
80%

Kedves 14:41-es, tudod te egyáltalán mit is jelent a feminista kifejezés, vagy csak dobálózol vele itt össze-vissza?!! A frigidek nem szeretik a szexet és a finnyások a sz.opást, ennek semmi köze nincs politikai vagy filozófiai nézetekhez. Akiket te feministának tartasz a válaszolók közül, nagy valószínűség szerint nem azok, csak a tapasztalataikat adták át. Persze ez általánosítás, ami nem jó, de van, hogy az ember mindig a rövidebbet húzza, és ha mást nem ismer, akkor arról nem is nyilatkozhat.

Kedves kérdező, nyisd ki a szemed, és vedd a bátorságot, hogy a színfalak mögé nézz, így biztos találsz sok szép kedves lányt, és megtalálod azt az egyet, akire neked van szükséged. Egyébként az tényleg baj, hogy mind a nők, mind a férfiak nagy része megjátsza magát, és teljesen mást mutat kifelé, mint amilyen valójában. Ez biztos valami félelem, túlzott megfelelési vágy, vagy valami hasonló. Ne higgy a látszatnak, az általában tényleg csal. :)

27/L

2009. nov. 5. 15:32
 28/37 anonim ***** válasza:
34%
mert nem neten kéne keresni te nyomoronc, fogadjuk hogy még a golyóid se ereszkedtek le és életedben nem mertél odamenni egy lányhoz
2009. nov. 5. 16:11
 29/37 anonim ***** válasza:
Emberek..Tudjátok manapság azzal van a baj,hogy minden pasi csak a szép lányokat keresik akik bombanők nagy mellekkel,vékony csontkollekciók,deka háj nincs rajtuk,gyönyörű a hajuk,normálisak,legyenek okosak..stb.De törödjetek már bele hogy senki sem tökéletes.. És a gyönyörű lányokat mindig a "gyönyörű" agyis az extra jo pasik fogják ki.. gondoljaotk bele milyen lehet azoknak akik nem extra szépek csak átlagosak..értük nem kapkodik senki pedig lehet még normálisabbak is mint a többi, de rá se hederitenek.. amugy nagyon sok kedves,és szép lányvan,csak nemkéne minden egyes kis hibn fennakadni,illetve ha jön egy uj eldobni a régit,egy nagyobb mellért,vagy izmosabb fenékért.. ennyi a véleményem..
2009. nov. 5. 16:32
 30/37 anonim ***** válasza:

Elhitettétek velük, hogy nem kellenek nektek és ezért eltűntek. Kénytelenek ribanc szerepet játszani, vagy belebetegednek abba, hogy ők nem azok. Először is talán tudni kellene értékelni egy szürke "egeret". :SS

18/L

2009. nov. 5. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!