Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Miért csináljátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Ez a változás érdekelne a pasiknál:

Előzékeny, tenyerén hordoz, kedves, aranyos majd pár hónap elteltével sértegető, gonosz, lekezelő, semmibe vevő.

Miért van ez a nagy váltás?

2013. jan. 12. 20:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

mi a szituáció? ha 1 hónapig hülyítesz valakit aztán szó nélkül elmész küléföldre nyaralni és elérhetetlenné válsz a másik meg aggódik, hogy mégis mi a fa*sz van akkor ne csodálkozz ha kicsit ge*có lesz egy srác. mindenesetre ezt így nem lehet megmondani, mert értelemszerűen mindennek oka van! magától senki sem változik megy egyik percről a másikra, kivéve ha skizofrén, de annyi azokból sincs, hogy csak olyanokkal találkozz. nyilván valami történt, félreértés vagy valami ami kiválthat egy ilyen reakciót.

mert azt még a Blöffből tudom, hogy "minden akciót reakció követ és a dzsipó reakció az durva akció"

2013. jan. 12. 21:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor valószínű az,amit írtam,vagy lehet te viselkedsz velük úgy,ami kiváltja belőlük.
2013. jan. 12. 21:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok valami változékony típus, úgyhogy nemhiszem, hogy ez a baj. Külföldre sem szoktam menni, meg semmi módon eltávolodni igazából...
2013. jan. 12. 23:53
 14/14 female_superiority ***** válasza:

Mert valaha régen matriarchátus volt, Nőuralom, a férfiak versengtek a kedvenc Nőért.

Aztán mára mindez ledőlt, a Nő megtartásáért már nem akarnak tenni, elégnek érzik, hogy megszerezték. Pedig ez nem elég! Tenni is kell érte folyamatosan!

2013. jan. 13. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!