Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom csak hobbibol jar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom csak hobbibol jar velem?

Figyelt kérdés
Oszejottem egy fiuval egy nap alat...vagyis ugy kezdodott hogy akkor nap megismerkedtunk es amr 2-3 orara mar smaroltunk es mar jartunk is...jol elvoltunk...de ma kideritettem hogy azt mondta hogy nem akar tolem semmi komolyat.pontosan igy mondta..."van egy baratnom de semmi komoly nem lessz belole az mar szaz"....:( mit tegyek? meg egyszer szeret velem lenni egyszer nem!
2009. aug. 28. 21:28
 1/8 A kérdező kommentje:
mar lassan 3 hete jarunk:)
2009. aug. 28. 21:29
 2/8 A kérdező kommentje:
lessz vajon komollyabb is?? belem szerethet egyaltalan?
2009. aug. 28. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
ha már ezt így kijelentette akkor igen hobbiból vagy neki illetve csak ágyba akar vinni. sklapot gyűjt.
2009. aug. 28. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Tedd ki a szűrét, amilyen gyorsan csak tudod!
2009. aug. 28. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:
A fiú életkora?? ez nagyon sokat számít.Lehet hogy csak a haverjai előtt akar felvágni.Volt ilyennel dolgom és utána mikor már mással voltam térden állva könyörgött hogy fogadjam vissza...
2009. aug. 28. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Hobbi, semmi más! Gondolt eggyet hogy meg kellene próbálni... Hagyd ott, van több rendes fiu is. 15/F
2009. aug. 28. 23:10
 7/8 A kérdező kommentje:
hat mar mind egy mert megcsalt:)
2009. aug. 31. 23:09
 8/8 A kérdező kommentje:
17 volt..
2010. febr. 1. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!