Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak, ez annyira gáz?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, meg ismerkedtem egy 32 éves pasival,taliztunk meg minden,első nap este sajnos már le feküdtem vele,éreztem valamit iránta.. eltelt 2 hét mert ugye jöttek az ünnepek.taliztunk másnap újévkor. a barátnőm azt mondta,vidd el a laptopod és teszteld le,mondom mi teszteljem le? AZT MONDTA HA PASIKKAL BESZÉLEK ELŐTTE FACEBOOKON,ÉS ha féltékeny akkor ő is komolyan gondolja,jó ezt meg is tettem,de ebből elege lett,azt mondta hogy meg csaltam és elküldött..:( aztán másnap én irtam a bocsánat kérő levelet,erre irt rám,hogy ő elkapott valami fertőzést tőlem... mondom mi tőlem tuti nem:O érdekes. aztán eltelt 1 hét én ki-voltam bukva,már kezdtem jol érezni magam erre felbukkant,rám irt jol esett be vallom.azt irta hogy talizzunk holnap édes.. hát mondom kössz,be vagyok zsongva hogy holnap láthatom,de bör nincs a pofámon elmenni,ugy meg alázott,és félek.. szerintetek? ti hogy éreznétek magatokat ezek után? nagyon meg alázott,erre találkozzak vele holnap..és aludjak is ott ,és reggel megy el,és énis haza... nagyon égő2013. jan. 12. 19:52
1/7 anonim válasza:
Hát te a laptopozással mit csináltál? Szinte nem is ismer hanem szexeltek... Biztos megbízik benned ja. Ő is csak letesztelt ahogy te őt. Még hogy megvagy alázva?? Ó te jó ég!!
2/7 anonim válasza:
Ha ennyire égő meg gáz, ráadásul megalázott, akkor miért akarsz elmenni? Hagyd a fenébe.
3/7 A kérdező kommentje:
Azért mert elindított bennem valami érzelmet..
2013. jan. 12. 20:03
4/7 anonim válasza:
Csak meg akart kúrni, megtette, ennyi, pont, kész-passz.
És holnap is csak ezért akar veled találkozni.
5/7 anonim válasza:
Vagy tudni akarta, hogy r*banc vagy, vagy egy rendes nő. Mivel a kérdező tagadta, így egy hét gondolkozás után felkereste megint. Már tudja, hogy féltékennyé akarta tenni. Ez ilyen nehéz? A kérdező meg játsza a megsértődöttet mikor viszonozzák vele azt amit tettek (letesztelés). Ebben semmi megalázás nincs. Ha csak a szexre ment volna akkor nem féltékenykedett volna.
6/7 anonim válasza:
22 évesen elég kis butus vagy. Ha fiú lennék én is olyan trágáran fejezném ki magamat mint ők és sok rondasággal fűszerezve írnám meg a butaságodat.
Érezni kezdtem valamit! Csak megalázást érezhettél.
7/7 anonim válasza:
Ha nem írtad volna oda,hogy 22 éves vagy,arra tippelek,hogy valami 14 éves tini.No comment.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!