Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összefog velem újra jönni?
Ma szakított velem barátnőm, mert túl sokat féltékenykedtem és túl sokat voltam ideges (miatta). Egyszer csak azt mondta, hogy jobb ha elválnak útjaink mert akkor nem idegeskednék annyit. Azt mondta, hogy szeret, csak idő kell neki, még megváltozik (annyit kell tudni, hogy sokat flörtölt más palikkal és emiatt voltam féltékeny - de már így a szakítás előtt elküldött jó pár srácot)
Szerintetek még újra összefog velem jönni?
Mondtam, hogy nagyon szeretem és emiatt mert elveszítettem, tönkre fogom magam tenni... és azt mondta... vagyis kérdezte, hogy "vissza akarsz még kapni?" mondtam, hogy "igen" és erre "akkor ne tedd ezt"...
Visszakapom még?
1. csak a sportban lehet időt kérni
2. ha szeret akkor nem menne el
3. ha más pasikkal is flörtölt akkor nem hiszem, hogy visszakapnád... maximum használtan pár honap mulva.
Szerintem felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!