Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor szemezgetek egy lánnyal pl a vasútállomáson várakozva, és a lány is néz, szemez velem, akkor mit gondolhat? Hogy mit néz ez a b**om, vagy azt hogy mikor jön már ide ez a b**om?
valami olyasmit gondolhat, hogy
"ez a hülye b**om szemét f*sszopó b**om állat b**om köcsög b**om"
Ha jól értem ugyebár:
1. zavar téged ez a dolog, hogy itt-ott néz egy lány, és nem mész oda hozzá. Lenne lehetőséged, de elszalasztod. Ezért is idiótának, nyomoréknak stb. gondolod magad, tehát megbánod. Most is bánt a dolog, különben nem írtad volna ki ide.
2. Ha odamennél hozzá, de elutasítana, akkor meg azért gondolod magad idiótának... és hetekig csesztetne az is.
Tehát akármit csinálsz, az neked rossz ebben a szituációban. Világos pedig, hogy ilyen esetekben mégiscsak kezdeményezned kell, mert előbb-utóbb horogra fog akadni valaki. Ehhez tudatosítanod kell magadban, hogy a csajozás úgy működik, hogy 10-ből 9 lány el fog utasítani! Ha bemész egy öltözőbe, biztos, hogy fogsz látni pár f@aszt, ha akarsz, ha nem. Ha elkezdesz csajozni, biztos, hogy sokszor pofára fogsz esni, ha akarsz, ha nem. Ez ezzel jár együtt. És nem olyan nagy katasztrófa, tehát meg tanulnod, hogy ha pofára ejt egy lány, akkor ne önmagadat marcangold utána, hanem szard le :D Utána simán oda tudsz menni majd egy csajhoz, ha nem veszed komolyan. És ha a csaj is látja rajtad, hogy lazán veszed, és nagy az önbizalmad, az csak annál jobb az ő szemében.
Egyébként azt szeretném utoljára megjegyezni még, hogy sztem azért nem buszmegállóban meg állomáson a legszerencsésebb csajozni. Sok csajnak nem hiszem, hogy bejön, ha vadidegen pasi csak úgy odamegy hozzá...Még ha néz téged, akkor sem mindig. De ez csak az én véleméynem. Sok sikert!
Szerintem összekevered a nézést a szemezéssel.
pl akkor se tudok nem odanézni ha valaki veszettül ellenszenves meg akkor se ha nagyon szimpatikus. De ez csak nézés. A szemezés az nyílt, erotikus flörtölés. Egy ilyen utána ha beszélget valaki, akkor nem a menetrendet kérdezi, hanem valami olyasmit hogy kihez menjenek fel. Ezt kicsit lesarkítottam, de ez kell hogy megértsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!