Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora baj, hogy nélküle akarok valahova menni?
Ő azt mondta, hogy ne menjek ki hozzájuk, én meg úgy döntöttem, elmegyek a barátnőmmel bulizni, erre most kivan akadva teljesen..de miért??
1 éve vagyunk együtt, nem is voltam nélküle sehol már legalább 10hónapja..ennyire nagy baj, hogy nem akarok a p.csámon ülni??
22N
szerintem oktalanul akadt ki rád.. ha ő nem akart veled találkozni, akkor miért ne mehetnél el mással szórakozni??
te alapból vele akartál lenni, de ő nem akarta..
szerintem meg kéne vele beszélned, hogy bízzon benned,. engedjen el bulizni a barátaiddal, te is elengeded (gondolom) a sajátjaival..
De hát okot sem adtam rá, hogy ne bízzon bennem. Tényleg együtt járunk bulizni, mert egy a baráti társaságunk, és mondjuk ha azt nézem, volt már abból a társaságból, akivel kavartam, mielőtt megismertem őt, de annak is van párja, plusz már idejét se tudom mikor volt, és ráadásul ma nem is találkozok senkivel, csak a barátnőmmel, és együtt megyünk bulizni..Nem fogunk pasikhoz csatlakozni, nem fogom részegre inni magam, aztán meg összefeküdni mindenkivel.
Ha egyszer azt mondja, hogy ne találkozzunk, akkor miért kéne egy helyben várnom, amíg találkozunk? Nem hetente járok bulizni, tavaly februárban voltam utoljára nélküle, komolyan nem értem. Amúgy semmi bajom vele, vagy ilyesmi, imádom, csak nem értem miért nem lehet egyszer kibírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!