Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A korombeli fiúk miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A korombeli fiúk miért ilyen éretlenek?

Figyelt kérdés
Én már komoly kapcsolatra vágyom...ráadásul nem is nagyon jelentkezek a hódolók. (egyáltalán nem vagyok csúnya)

2013. jan. 11. 20:10
1 2
 11/14 prado09 ***** válasza:
A korodbeli fiúk biztos nem vágynak még komoly kapcsira, ha neked ez kell, szemelj ki idősebbet magadnak! próba cseresznye :)
2013. jan. 11. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez csak egy divat, max testileg éretlenebbek. Egy emberben sokkal több van ám, mint ami kívülről látszik. Lehet, hogy évek óta szerelmes egy fiú egy lányba, de ezt elfolytja magában, mert tudja, hogy nincs esélye nála, ezért próbál nem a lányokra koncentrálni, kívülről meg olyan, mintha nem érdekelnék a lányok, max csak szexre, pedig nem így van!
2013. jan. 12. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért ha jól körülnézel, biztosan találsz olyan korodbeli fiút, aki nem olyan éretlen. Ha mégsem, hát... léteznek idősebbek is. 16/f
2013. jan. 14. 15:33
 14/14 anonim válasza:

Kedves kérdező,ne általánosíts :) !

Nem minden fiatal fiú éretlen. Én például 14 éves vagyok,már előre elterveztem,hogy teológus leszek. 3 nyelven tanulok,héber a második anyanyelvem. Engem aztán nem mondhatasz felelőtlennek vagy éretlennek (sajnos rengeteg éretlen van,de akkor se általánosíts :) .

2013. febr. 4. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!