Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk titeket zavar ha a csajotok fingik? Miota tudod hogy a csajod fingik? Zavar teged? Elotted szokott fingani?

Figyelt kérdés
Pls normalis valaszokat!!

2013. jan. 11. 16:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%

"Miota tudod hogy a csajod fingik?"

Van aki úgy indul egy kapcsolatnak neki, hogy azt hiszi az ő barátnője nem szokott??

2013. jan. 11. 16:23
 12/23 anonim ***** válasza:
32%
Ha csak böfög attól lehet helyes,az vagány dolog,de a fingás az szentségtörés,az olyan mintha egy idegen a levesedbe köpne.
2013. jan. 11. 16:26
 13/23 anonim ***** válasza:
Jó,nyilvánvaló,hogy étteremben vagy olyan társaságban nem fog a lány ordítva böfögni,ha mégis akkor az paraszt.De az akkor sem undorító ha lány büfög,ennyire erővel a férfi is undorító ha büfög.
2013. jan. 11. 16:26
 14/23 anonim ***** válasza:
Amúgy én is lány vagyok,de mégis megvédem a "fajtám",mert én társaságban ha lehet akkor diszkréten oldom meg a dolgot (nyilván nem a fingást:D) Sőt annyira,hogy itthon se eresztem el magam.
2013. jan. 11. 16:28
 15/23 anonim ***** válasza:
Liedor ismerősöm pont éjszakai műszakban a kajaszünetben böfögte el magát. Nem az asztalnál, hanem nyitva volt az ajtó és behallatszott a helyiségbe. Csak picit szólták meg érte.:) Persze minden embernek ki kell engedni a gázokat, de tegye már kulturáltan. Ez a lényeg.
2013. jan. 11. 16:29
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt mondom:) Társaságban tényleg nem túl gusztusos,de ha otthon van,akkor oké.
2013. jan. 11. 16:32
 17/23 anonim ***** válasza:

#10 "..általános iskolás koromban..."

jobb későn, mint soha

(ugye, kedves kérdező?)

2013. jan. 11. 16:39
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

társaságban alapból nem finganék vagy böfögnék, és nem azért mert nő vagyok, hanem mert bunkóság. és ugyanezt elvárom a barátomtól is, hogy pl. a családi vacsora közben ne fingjon jó hangosat&büdöset. itthon viszont felőlem eleresztheti magát, örülök neki, ha meri önmagát adni.

én sosem böfögtem előtte (alapból sem szoktam), fingani pedig minden ember szokott, nem csak a nők. le kéne már szállni a földre a férfiaknak, mi is csak emberből vagyunk... igen, szoktunk pukizni, böfögni, és a szőrtelen testért tennünk is kell valamit, nem magától sima a lábunk, stb. arra mindig ügyelek, hogy ne hangosan fingjak előtte, de nem fogok bélgörcsöket kapni, csak azért, hogy azt hihesse, hogy egy ártatlan, érintetlen angyal vagyok...

2013. jan. 11. 16:40
 19/23 anonim ***** válasza:
a lányok pukizni szoktak
2013. jan. 11. 17:17
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Beszarok rajtatok. :D
2013. jan. 11. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!