Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket zavar ha a csajotok fingik? Miota tudod hogy a csajod fingik? Zavar teged? Elotted szokott fingani?
"Miota tudod hogy a csajod fingik?"
Van aki úgy indul egy kapcsolatnak neki, hogy azt hiszi az ő barátnője nem szokott??
#10 "..általános iskolás koromban..."
jobb későn, mint soha
(ugye, kedves kérdező?)
társaságban alapból nem finganék vagy böfögnék, és nem azért mert nő vagyok, hanem mert bunkóság. és ugyanezt elvárom a barátomtól is, hogy pl. a családi vacsora közben ne fingjon jó hangosat&büdöset. itthon viszont felőlem eleresztheti magát, örülök neki, ha meri önmagát adni.
én sosem böfögtem előtte (alapból sem szoktam), fingani pedig minden ember szokott, nem csak a nők. le kéne már szállni a földre a férfiaknak, mi is csak emberből vagyunk... igen, szoktunk pukizni, böfögni, és a szőrtelen testért tennünk is kell valamit, nem magától sima a lábunk, stb. arra mindig ügyelek, hogy ne hangosan fingjak előtte, de nem fogok bélgörcsöket kapni, csak azért, hogy azt hihesse, hogy egy ártatlan, érintetlen angyal vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!