Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 éve vagyunk együtt. Korábban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve vagyunk együtt. Korábban ha nem tudtunk találkozni majd megörültem. Most nem hiányzik annyira. Normális ez?

Figyelt kérdés
nyilván jo lenne ha itt lenne, de nem jut eszembe oyan gyakran. Pedig már 1 hete nem láttam.. Igaz olyan, hogy ennyi ideig ne talalkoztunk volna, utoljara 1,5 éve volt. Más is van ezzel igy?
2013. jan. 11. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy kezd egy kicsit kihűlni a kapcsolatotok,próbáljatok ki valami újdonságot,ha szeretnél még vele sokáig együtt lenni:)
2013. jan. 11. 13:08
 2/3 anonim ***** válasza:
A rózsaszín köd szertefoszlott,és a szerelem átalakult kötődéssé é szeretetté.A kapcsolat megszokottá vált,talán el is laposodott egy kicsit.
2013. jan. 11. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Kezd egy kicsit ellaposodni a kapcsolatotok. 4 éve vagyok együtt a barátommal, majdnem ennyi ideje együtt is élünk, és ha el kell utaznom 1-2 napra, borzasztóan hiányzik. Sokat hívogatjuk egymást és gondolok is rá! Szóval ennek nem kell így lennie... na meg, ha belegondolsz, ez "csak" 3 év. 20 év múlva meg mit akarnál? Hogy észre se vedd, ha nem látod napokra? Szóval valami nem okés.
2013. jan. 13. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!