Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
6 éve vagyok együtt a feleségemmel.A kapcsolatunk sokszor egymás mellett és nem az együtt élős.Sok hullámvölgyet megéltünk már,próbálunk minden felmerülő problémát megoldani bármennyire is nehéz sokszor.
Reggel,mikor megyek dolgozni,a buszmegállóban többször látok egy lányt,akivel együtt is utazunk pár megállót,meg metróval is együtt megyünk egy darabon,de nem mentem eddig oda hozzá,mivel nem is tudom mit is mondhatnék neki,mivel van párom.A gáz az,ha nincs a megállóban is gondolok rá,ez a nem tudom mi fogott meg benne kategória,mert nem egy bombanő.Nem tudom mit tegyek.Köszönöm a válaszokat.
"ha tudod,hogy elesel,akkor fel sem kelsz"
Én is tudok egy hasonló közmondást.
Ha ló nincs, jó a szamár is.
Ne eszerint élj!
Ha úgy gondolod, hogy a feleségeddel való kapcsolatod nem jó, és nem is javítható és nincs gyereketek, hát válj el. ez a legtisztességesebb.Ne attól tedd függővé, hogy összejön e az új kapcsolat, vagy sem. A gyerekeket csak azért írtam, mert az egy külön felelősség.
Mihelyt szabad vagy tehetsz bármit, ismerkedhetsz bárkivel. Ha valamire még becsülöd a feleségedet, nem utolsó sorban magadat, nem lépsz bele egy ilyen titkos kapcsolatba. Függetlenül annak kimenetelétől. Ha sürgős a kapcsolat, legalább jelezd a feleségednek, hogy vége.
Persze bonyodalmakkal járhat, de Miattad van.
Kissé érzéketlen hasonlattal élve, olyan mintha lenne egy kocsid, amit rengeteget használsz, szereted, az elején jó volt aztán beletettél 300.000 km-et és egyre több vele a baj, és mikor már többet van szervizben, mint amennyit használod, akkor mit csinálsz? eladod.
Persze kicsit erős hasonlat mert ki lehet fogni örök tartós kocsikat is, de te jelenleg úgy tűnik nem olyant vezetsz :/
AZ a probléma hogy ezek az érzések ritkán fordulnak a visszájára, lehet hogy egy nagyon értékes emberrel vagy kapcsolatban, és minden apró mozzanatát ismered, de valószínűleg túl sok kompromisszumot kellett kötnöd miatta magaddal, mert neked esetleg más értékekkel rendelkező partnerre lenne szükséged, csak ezt nem ismerted fel korábban, vagy inkább elnyomtad mélyre. De az ilyen érzéseket sajnos nem lehet örökre eltemetni, előbb-utóbb felbukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!