Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen partnerek az Angol ferfiak?

Figyelt kérdés

Minden tapasztalat erdekel,de foleg a hosszútávú kapcsolatra lennek kivancsi.

Ridegebbek, kivancsiak a kulturadra,stb

2013. jan. 11. 06:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet behatárolni... Mint minden nép között náluk is van ilyen is olyan is.
2013. jan. 11. 07:12
 2/4 anonim ***** válasza:
első válaszolóval értek egyet. vannak sztereotípiák, de alapvetően csak akkor ismersz meg egy embert, ha kipróbálod milyen vele. így tehát hiába mondjuk mi neked azt, hogy pl az angolok hűvösek és kicsi a farkuk, ez néhány emberre igaz lehet, de másokra nem.
2013. jan. 11. 08:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól öltözködnek, és gyönyörű az akcentusuk, jómodorúak, udvariasak. Legalábbis ez a sztereotípia. Találkoztam már olyan angol pasival, aki nem londoni, hanem kisvárosi volt, és nagyobb paraszt, mint akivel itthon találkoztam :D
2013. jan. 11. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Az angol pasik (főleg a fiatalabbak) sokat isznak. Van bennük egyfajta büszkeség. Nekik Európa csak Németországig, Franciaországig tart. Utána nekik már 'kelet' van másodrangú népekkel. Én ezt tapasztaltam mikor kinn voltam 3 hétig.
2013. jan. 11. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!