Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért inkább a férfiak szállnak jobban rá átlagban a nőkre?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a férfiakban alakul ki egy ilyen kapcsolatfüggőség szerűség, ha megtetszik neki egy lány, akkor szinte levegőt nem ad neki, teljesen rászáll, túlságosan oda van érte
(nem általánosítok, csak többször látom, hogy inkább a férfi nyomul, száll rá a nőre)
2013. jan. 8. 20:12
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez általánosítás,és olyan férfiak akiknek sok szabadidőijük van
3/9 anonim válasza:
Eddig az volt baj, hogy a pasik nem lépnek. El lehetne már dönteni, hogy most melyik jó, kedves hölgyek! :DDD
4/9 anonim válasza:
Nem tudnék olyan férfival együtt lenni, aki rám telepszik. Van ilyen nőben is.
5/9 anonim válasza:
mert természetüktől fogva szeretnek uralkodni, birtokolni, szerintem
6/9 anonim válasza:
Már ez is baj...? Mi nem az...?
Ja persze. A tökéletesség. Olyan viszont nem lesz :D
7/9 anonim válasza:
Hát pont hogy nem így van. Mindig a pasik rinyálnak, hogy nem akarnak elszámolni a nőjüknek, meg hagyják már őket lógva a nők, és nehogy már nekik kelljen a nők felé elszámolni. A pasik konkrétan lesz@rják, hogy a nőjük mit csinál. A nők 1000x féltékenyebbek.
8/9 A kérdező kommentje:
Én inkább az ismerkedésnél mondom
első pár hónap mikor ismerkednek
2013. jan. 8. 20:32
9/9 anonim válasza:
Azért mert mi férfiak tudunk szeretni egy nőt saját magáért, olyannak amilyen, míg ti csajok csak azt nézitek hogy helyes legyen és/vagy izmos vagy akármilyen, szóval ti csak a kritériumokba tudtok belezúgni, nem a férfiba magába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!