Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a S. H. A. R. P fiukról/férfiakról? És skacok nektek a S. H. A. R. P lányokról? 25F
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 00:13
21/38 Mókusgyilkos válasza:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
bocsi.. én a régi módi rasszista verziójukkal szimpatizálok :D
22/38 anonim válasza:
Így sem hallottam még a skinheadeket megnevezni...
-Hé Gazsi, milyen telót loptá'
-Nézd csak meg-e naddon faja, SHARP...
-p.csába fussunk mielőtt agyonvernek...
24/38 anonim válasza:
Hidd el kérdező: az életben nem ezen fog múlni.
25/38 Mókusgyilkos válasza:
23.: akkor eriksszonék már kitagadtak mert már csak sanyinak hív mindenki. jobb ha tudod :D
26/38 anonim válasza:
Antirasszista skinhead? Azt hittem, az alkoholmentes sornel nagyobb hulyeseget nem fognak tudni kitalalni, erre megis...
28/38 anonim válasza:
Mókusgyilkos: egy eléggé közkedvelt oldalon írok telekommunikációs cikkeket. Tudom nagyon jól, hogy a SONY felvásárolta őket. De attól még árulnak Sony Ericsson készülékeket. 23-as voltam
29/38 anonim válasza:
antirasszista skinhead.
kersztény muzulmán
pacifista gyilkos.
zs*dó n*ci
demokratikus diktátor.
30/38 anonim válasza:
Legközelebbi divat a szűzk*rvaság lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!