Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek a S. H. A. R. P fiukról/férfiakról? És skacok nektek a S. H. A. R. P lányokról? 25F
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 00:13
11/38 anonim válasza:
A sharp szex=Szex tajvaniakkal ?
12/38 anonim válasza:
Sunyi Hülye Arrogáns Retkes Pedofilok?
13/38 A kérdező kommentje:
Elsőnek üzenem te nagyon ostoba és tudatlan vagy!
Többieknek üzenem így írjátok be: SHARP skinhead
2013. jan. 11. 00:17
15/38 anonim válasza:
Nekem az tetszik, akinek van haja.
18/38 anonim válasza:
nem is tudtam hogy a műszaki cikk gyártó cég skinhead
19/38 anonim válasza:
Szóval hippi skinhead.Tuti,hogy death metálra papolnak a békéről és a szeretetről.Komolyan ilyen f@szságot.Aki ezeket kitalálja.Faji előítélet ellenes skinhead.Ha valaki skinhead,akkor ne ugasson arról,hogy mennyire elítélendő a faji megkülönböztetés,vagy ne legyen skinhead.
20/38 anonim válasza:
Nem jön be. Én rasszista vagyok...te meg pont h engem utálsz. Ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!