Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek többet akar tőlem, vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok. Van egy kedves lány ismerősöm, akivel egy középiskolába jártunk és kialakult köztünk egy nagyon jó barátság. A lány elköltözött Pestre a főiskola miatt én meg a városunkban maradtam. Szeptember óta nem is találkoztunk, de azért tartottuk a kapcsolatot. Most hazajött néhány napra és én elhívtam moziba, pusztán baráti alapon. Mikor megláttam nagyon meglepődtem, mert eléggé ki volt öltözve, smink is volt rajta és a haja is ki volt bontva (ha ismernétek tudnátok, hogy ez nagy szó, mert mindig összekötve hordja és a sminkeléstől is távol áll). Nagyon csinos volt, de furcsának tartottam, hogy is kirittyentette magát. Ez szerintetek nekem szólt? Mármint randinak vette a találkozót?
2013. jan. 10. 23:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát :/ ennyiből nehéz lenne bármi konkrétat leszűrni. Persze benne van a pakliban hogy neked akart tetszeni, de lehet hogy éppen olyan napja volt, nőknél sose lehet tudni.
2013. jan. 10. 23:48
 2/3 anonim ***** válasza:

egyetértek az előttem szólóval. amikor a lányok elmennek máshova tanulni, akkor eléggé megváltoznak, nőiesednek (jobban)

ezt csak úgy tudod kideríteni, ha elhívod megint és igent mond :) de még akkor sem lehetsz biztos benne

2013. jan. 11. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Viszont ha annyit tanácsot elfogadsz, akár tetszel neki akár nem, ne menj bele önszántadból távkapcsolatba. Nagyon rossz. Más kérdés ha épp egy kapcsolat közepén vagy és úgy alakul hogy vagy az vagy heló... akkor belekényszerülsz, de így önszántadból hogy ő ott tanul te itt, teljesen felesleges belekezdeni, csak szenvedés az egész.
2013. jan. 11. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!