Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van? Semmit nem akar tőlem?
Figyelt kérdés
2 hónapig együtt jártunk, karácsonykor elmondtam neki hogy mit érzek azt mondta örül. Utána még találkoztunk egyszer minden jó volt, éreztem hogy örül hogy velem van. pár nap múlva írt, hogy össze van zavarodva nem tudja mi legyen nem érzi azt amit én és úgy gondolja már kellene neki. De közben meg elmondja hogy jó velem, nagyon szeret velem lenni, mindig felvidítom, megnevettetem, és kedvel is de szerinte többet kellene éreznie. /mondom kedvelsz mint egy havert aki csaj! Azt mondja nem nem úgy!/ De én is ezeket érzem! Akkor mi az a több amit neki éreznie kellene még??? Mondom akkor esélyem sincs már gondolom, de azt válaszolta hogy ilyet nem mondhat mert olyan nincs hogy egyáltalán nincs esélyem. 25 évesek vagyunk. Nő vagyok. Most nem tudom hogy mit akar.... 4 napja nem beszéltünk meg semmi... mire gondoljak? Komoly válaszokat várok! köszönöm!2013. jan. 9. 18:06
1/6 anonim válasza:
Inkább barátság van köztetek, mint szerelem. Hogy ez változik-e majd? Nem tudni előre.
3/6 anonim válasza:
Sajnos nem tehetsz mást, csak vársz egy ideig, aztán vagy keres, vagy nem. Esetleg felhívod, és elmondod neki, hogy szeretnéd megtudni, mit érez, mert minden jobb, mint a bizonytalanság :/
Én is hasonló helyzetben vagyok...Nem tudom megfejteni.
19/L
4/6 A kérdező kommentje:
Csak barátság? Hát én nem csak barátságot érzek iránta... és már lefeküdtünk egymással nem is egyszer... aludtam is vele... úgy keltett reggel, hogy puszilgatott.. ha sétálni mentünk akkor el sem engedhettem a kezét... és olyankor is ő ölelgetett jobban, puszilgatott, csókolgatott... tervezte mi lesz a jövőben, hogy ő minden éveben túrázni megy és készüljek, mert az idén nekem is mennem kell vele. Meg hogy mivel külön társaságba járunk akkor én sosem megyek majd vele, néha csak kibírom nem? Mert ő szeretné... Nem azt éreztem felőle sem amit mondd.. hogy semmit nem érez... nem ez az első kapcsolatom, de eddig senkinél nem éreztem azt mint nála hogy ennyire szeret velem lenni.
2013. jan. 9. 18:19
5/6 anonim válasza:
Akkor nem mondta volna, hogy többet kellene éreznie. Megjátszotta a szerelmest a te kedvedért, de valószínűleg most van bajban, mert nem tudja tovább játszani a szerepet.
6/6 A kérdező kommentje:
Megjátszotta? És annyira jól meg lehet játszani? Ráadásul sosem gondoltam azt hogy ő már hú de szerelmes belém, gondoltam mindenkinél máskor alakul ez ki de még az elején vagyunk bármi lehet(ett) volna szerintem. Meg nem is mondta eddig sem hogy az. És akkor most várjak még? Hány napig? Mert ez nekem így nehéz... azt sem tudj megmondani mit akar. És miért mondja hogy olyan nincs hogy egyáltalán nincs esélyem? Meg egy két tali után már le tudja szűrni valaki hogy csak barátság lehet vagy több is nem? Én legalábbis igen. Meg mindig ő kérdezte hogy jól érzem e magam vele.
2013. jan. 9. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!