Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez honvágy lenne?

Figyelt kérdés

Igyekszem röviden leírni. Másfél éve szakított velem egy nagyon művelt, okos, szép(sorolhatnám a pozitívságokat..) lány. A távolság miatt elvileg, ami tényleg őrült nagy.

Azóta nem találom a nekem való lányt. Mindenkit, akit megismerek, hozzá hasonlítok. És ez miatt nagyon magasra tettem a mércét. Akárhogy igyekszem, nem tudom lejjebb venni. (megjegyzem, ez a belső értékekre vonatkozik.. a külsőségek nem igazán érdekelnek).

Nem Magyarországi vagyok, de mióta ide jöttem tanulni(szeptember), ez még inkább elhatalmasodott rajtam. Pedig aranyosak az itteni lányok is, de mégis, mindegyikükben találok valamit, ami valahogy nem jó.

A kérdésem: ez lehet, hogy a honvágyam miatt van? Mert eléggé hiányzik a régi, otthoni közösségem. Megjegyzem, itt is kimondottan jól beilleszkedtem haveri, baráti szinten.

2013. jan. 10. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen valószínűleg honvágy;) De ez így van rendjén.
2013. jan. 10. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Melyik országból való vagy?
2013. jan. 10. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Még meg kell szoknod,s az nem kis idő :)
2013. jan. 10. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Mennyit jártatok?
2013. jan. 10. 21:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Szerbiából.

A volt barátnőm erdélyi.

De nem értem, hogy akkor haveri, baráti körökben miért sikerült ilyen jól a beilleszkedésem? Olyan téren abszolút nincsenek gondjaim, gólyatáborban kissé jobban is "közkedvelt" lettem, mint szerettem volna(de jó értelemben, nem én voltam az, akin lehet röhögni, hanem az voltam, akivel lehet röhögni).

Persze egy lányt itt is találtam, aki megtetszett, bár visszautasított, de hamar rájöttem, hogy ez nem is volt gond. De EGY lány? Mikor csak a kollégiumban hirtelen megismertem vagy százhatvanat?

2013. jan. 10. 21:56
 6/8 A kérdező kommentje:

Negyedik válaszoló: csak fél évet. S habár ritkán találkoztunk, azok hosszú alkalmak voltak.

Középiskola miatt ez nehézkesen működött, beismerem, attól függetlenül, hogy engem nem zavar különösen a ritka találkozás, megviselt kissé a kapcsolat. Szóval teljesen megértem, hogy kirakta a lány a szűrömet.

2013. jan. 10. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Na tesó én is odavalósi vagyok :D

Azért kérdeztem mert én is pont így voltam vele.Ez pedig azért van, mert a magyarországi emberek egészen másmilyen gondolkodásúak,mentalitásúak,beszédstílusúak.Hihetetlen, hogy egy nyelvet beszélünk-azért más dialektusban-, és mennyire rezgünk egyformán.Nos, nekem ez a különbözőségük tetszik is és egzotikus tulajdonságnak tartom.Nagyon tetszik egyes magyarországi nők lágy beszéde.Szerintem nálad is ez van.

2013. jan. 10. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
jav: és mennyire nem rezgünk egyformán.
2013. jan. 10. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!