Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak hülyít? Én ezt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak hülyít? Én ezt nem igazán értem.

Figyelt kérdés
Randizgatok egy sráccal (ő 28, én 18), és második randink volt, kaptam tőle egy dvd-ét és cserébe csókot kért, azt gondoltam, hogy nah ebből lesz vmi, ő is szeretne tőlem úgy komolyabb dolgot. Beszélgettünk, smároltunk, mindig ő közeledett, letapizott és én teljesen abbn a hitben voltam, hogy összejöttünk csak még nagyon kezdődő kapcsolat(nála voltunk lakáson). Nem nyomultam, meg semmi este msnen sem, csak valahogy szóba jött ez az egész és elmondta, hogy ő csak ismerkedik és neki a csók/tapi is csk ismerkedés és hogy ne dedózzak. Nagyon sokszor csalódtam már és ez a helyzet nekem megint nagyon büdös. Tudom, hogy fiatal vagyok, de nekem az ismerkedés az a beszélgetés, és a csók/tapi már a kezdődő kapcsolat része, legalábbis ez az én értékrendem.
2009. aug. 28. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen a csók/tapi már valaminek a kezdete általában, de én azt gondolom hogy ő csak megakar "dönteni" és úgy taktikázik , hogy csak egyszeri alkalom legyen.Ezért mondta a dedós dolgot is.

2009. aug. 28. 14:01
 2/2 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz vele.csak azt akarja és ennyi, 28 éves fejjel elég hülye!
2009. aug. 28. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!