Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret vagy miért ilyen?
Figyelt kérdés
a barátnőmmel több mint 2 hónapja vagyunk együtt, de ugy érzem,hogy ő nem szeret annyira mint én őt..
konkrétan az zavar már egyre jobban,hogy nem olyan mint sokan mások,nem örül nekem annyira mikor találkozunk,nem ugrik a nyakamba,nem ölel meg jó erősen meg ilyenek.. mikor vele vagyok mindig én ölelem meg,én csokolom meg és én fogom meg a kezét...
tudom,hogy szeret és ezt sokszor mondja is,de mégis ugyérzem h lehet nem igy van... mit tudnék tenni,hogy ő is kezdeményezzen többször?
2013. jan. 10. 14:37
1/1 anonim válasza:
lehet egy kicsit zárkózott.. énis o9lyan vagyok hogy nem mutatom ki legelőször az érzéseim:D majd széplassan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!