Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta hogy hiányzom neki? Jelentek valamit akkor számára vagy sem?
Figyelt kérdés
A barátom amíg együtt voltunk többször mondta, írta, hogy hiányzom neki.... ez mit jelent? csak az hiányozhat aki iránt érzünk valamit nem? /Nem pont arra gondoltam, hogy totál szerelmes!/2013. jan. 10. 11:07
11/12 A kérdező kommentje:
Hát bonyolult én tudom... :D És még azt is mondta hogy nem igazán tud megbízni senkiben, mert az exe olyan szinte összetörte... és ez tudom is hogy így van mert egy helyen lakunk...csak ő kibeszélte a kapcsolatunkat egy 'kedves' barátjával és utána állt nekem elő ezzel...hogy nem tudja mi van, nem tud gondolkodni sem...
2013. jan. 10. 11:43
12/12 anonim válasza:
najó, elég éretlen a srác. :D könnyen befolyásolható, határozatlan és valószínűleg éretlen is ilyen téren. ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, szerintem akkor se húzd sokáig a "visszahódítást" vagy hogy is mondjam... de szerintem próbáld meg elfelejteni és mást keresni, akivel sokkal inkább összeilletek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!