Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy nő nem veszi észre, hogy a férjének egy éve szeretője van?
Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 06:18
11/12 anonim válasza:
Szerintem 1 bensőséges kapcsolatnál hamar kiderül a turpisság ,észrevenni,ha nincs meg ez a harmónia akkor ki se derül ha ügyesen csinálják ,ergo esete válogatja!
12/12 anonim válasza:
Szia!
Nem vagyok rá büszke és tudom, hogy 1 aljas, mocskos dolog, de én több, mint 4 éve vagyok a szeretője egy nős férfinak és a felesége nem tud rólam. Azaz 1 év nagyon kevés szóval lehetséges nagyon is, hogy nem veszi észre a feleség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!