Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy nő nem veszi észre, hogy a férjének egy éve szeretője van?
Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 06:18
1/12 anonim válasza:
Persze. De erről többet is mondhatnál.
2/12 A kérdező kommentje:
A lényeg benne van a kérdésben. Én a magam részéről elképzelhetetlennek tartom, hogy egy nő nem érzi meg az ilyesmit. De lehet, hogy tévedek...
2013. jan. 10. 06:24
3/12 anonim válasza:
van olyan nő, aki éveken át nem vette észre. a férje ügyesen csinálta. sok olyan kapcsolat van, ahol a gyerek(ek) születése után a nő nem akar szexelni. a férje szereti, de hát emberből van. ráun a sorozatos visszautasításra meg a zsebhokira, és szeretője lesz, akivel csak a szexről szól a dolog, érzelem nincs. a feleségnek meg nem tűnik fel, mivel érzelmileg ugyanazt kapja, a szexet meg észre sem veszi, mivel ugye nincs.
4/12 anonim válasza:
A lényeg benne van a válaszban :)
5/12 anonim válasza:
Nem. 1 hónap alatt lehet tudni.
6/12 anonim válasza:
Igen, nagyon is lehetséges. Főként, ha a kapcsolatukban kevés az intimitás, a kommunikáció, csak élnek az életközösségben, nevelve a gyerekeket, akár éveken át nem lesz feltűnő a szeretőzés. Saját tapasztalat. (Kérdés, hogy az ilyen kapcsolatot minek fenntartani.)
7/12 anonim válasza:
Nem lehetséges. Csak úgy tesz mintha nem tudná. Biztos kényelmesebb így neki.
8/12 anonim válasza:
Egyébként az is kérdés, hogy milyen sűrűn találkozik a pasi a szeretővel. Ha csak két hetente, az nem feltűnő, ha napi a kapcsolattartás, az elég nyilvánvaló...
9/12 anonim válasza:
Én másfél évig voltam szerető. Az asszony nem tudott semmiről. Állítólag.
10/12 anonim válasza:
Ez a megcsalas dolog nagyon aggaszto...
Most tenyleg ennyire fontos az a hulye sex?
Azert itelem el legjobban a megcsalast, mert a megcsalo nem vallal felelosseget azert aki neki egyszer igent mondott es szereti...Nem gondol bele, hogy miket okoz ezzel a masik embernek...nem tartom jogosnak a dolgot, hogy mast tonkre tegyek sajat magam miatt...nem ertem a megcsaloban mi jatszodhat le ilyenkor...erre valami kulon pszichologiai magyarazat kellene...mi romlott meg abban az emberben aki ilyet tesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!