Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötleteitek vannak erre?
Figyelt kérdés
Nemrég szakított velem a barátom, de én még mindig nagyon szeretem... 6 hónapig jártunk és az indoka az volt, hogy "kihűlt a szerelem". Nagyon szeretnék vele újra összejönni... Mit tegyek, mit tanácsoltok? :-S2009. aug. 27. 22:33
2/5 anonim válasza:
Lehetne benned annyi böszkeség hogy nem akarsz tőle már semmit ha nehéz is.Fogadd el hogy ez van.Ha beletörődsz, sokkal hamarabb elfelejted mintha azon gondolkodnál hogy hogyan jöhetnél vele újra össze.
3/5 anonim válasza:
Ha már nem szeret akkor nincs miért együtt legyetek. Felejtsd el.
4/5 anonim válasza:
Én inkább azt írom le hogy mit ne tegyél!!! Ne fuss utána, ne hívogasd v ilyesmi!!! Ha kihűltek részéről az érzelmek akkor ezzel már úgyse tudsz mit csinálni, csak felejteni és esetleg mást keresni!
5/5 A kérdező kommentje:
Hát azt kihagytam... Hogy nekem ezt mondta, de közben az egyik haverja írt nekem MSN-en ma, hogy azt mondta neki még mindig szeret engem... Most nem értem akkor mi volt a baja? :-S Nem bírom elfelejteni. :-S
2009. aug. 27. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!