Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jót vagy rosszat jelent?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hónapja összejöttem a párommal, aki pár évvel idősebb, mint én (23 vagyok ő pedig 32). Néha arra utal viccesen, hogy fiatalos, bohókás vagyok és tegnap kerek-perec kijelentette, hogy amikor velem van úgy érzi magát mint egy 18 éves.

Ennyire gyerekesnek tart, netán zavarja, hogy ilyen sokszor csókolózok vele?( úgy gondolja, hogy minél több valaki, annál kevesebb nyilvános csók van) Vagy mi lehet a probléma? Vagy esetleg ez jót jelent?

2013. jan. 8. 18:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Túlspilázod. Szimplán tetszik neki, hogy fiatalabb vagy nála, és még több energia van benned, ami rá is hat.
2013. jan. 8. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!