Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bak Bálint kérdése:

14 éves vagyok és még nem volt barátnőm, ez ciki?

Figyelt kérdés
A környezetemben minden velem egykorú srácnak már volt akár több barátnője is. Nem iszok, drogozok, cigizek, és azt se gondolom, hogy csúnya vagyok. Lehet hogy a személyiségemmel van baj, meghogy talán kicsit parázok lányok jelenlétében, de szerintem az a gond hogy nem tudok hol ismerkedni? Örülnék értelmes válaszoknak.

2013. jan. 8. 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki.
2013. jan. 8. 17:49
 2/10 anonim ***** válasza:
nem
2013. jan. 8. 17:49
 3/10 anonim válasza:
Viccelsz? Csúcsronda vagyok, 180 centi felett 47 kilóval és 17 évesen találtam valakit, akivel 1 éve már együtt vagyunk. Találj valakit, akit igazán szeretsz, csak ez számít. Nem kell most, lehet később is. Persze nincs baj azzal se, ha lesz mondjuk 3-4 normális barátnőd, ha megtalálod az igazit.
2013. jan. 8. 17:51
 4/10 Emberek ***** válasza:
nem egyeltalán nem ciki, én sem siettem el a barátnőszerzést.. az igaz már vége annak a kapcsolatnak de akkoris 15 voltam
2013. jan. 8. 17:52
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Mi van, b*zi vagy?
2013. jan. 8. 17:53
 6/10 anonim ***** válasza:
még nekem se sikerült találnom, pedig már 17 éves is elmúltam...:(
2013. jan. 8. 17:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem ciki,mert én is 17-18 voltam mikor megismertem a barátnőimmel. Nem tudsz hol ismerkedni,sok más baj van benned...18/F
2013. jan. 8. 18:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Most ezt komolyan kérdezted? Ilyen idősen még semmiről sem maradtál le, sőt...

Én pl azt látom kifejezetten hülyeségnek amikor 13-14 évesen valakinek már "kapcsolata" van. Sose tudtam, hogy mi jó van abban. Max annyi, hogy fel lehet vágni a haverok előtt, hogy nekem már barátnőm/barátom van.

2013. jan. 8. 20:39
 9/10 anonim válasza:
Egyáltalán neem! Tanulással kell még foglalkozni.:-)
2013. febr. 24. 16:17
 10/10 anonim válasza:
Dehogy ciki! Én 16 vagyok és most ismertem meg 2 hónapja barátnőmet *-*
2013. ápr. 4. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!