Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen csókoloztatok először? Szerintetek gáz ha 13 évesen még nem smároltam senkivel? 13F
Egy csomóan csókoloztak már az osztályból de én még nem. :/
Kort és nemet is írjatok lécci!
18 éves lány vagyok, és őszintén úgy gondolom hoy ez nem gáz...figyelj...ez olyan butaság, miért kéne csak azért csókolóznod hogy azt mondhasd te már csókolóztál? A csók végsősoron arra való hogy szeretetet fejezzünk ki vele, felizgassuk a másikat...nema rra hogy jajj én már csókolóztam...ők lehet menőnek érzik magukat ettől, de semmi jelentősége...igazából most még izgat, de ha túl leszel rajta, akár holnap akár 3 év múlva, akkor már nem igazán fog érdekelni, hogy 13 vagy 16 évesen volt-e az első...ha van egy párkapcsolatot akkor meg tényleg mindegy hogy te 13 éves és ne haragudj, de gyerekként még nem csókolóztál...
Olyan rövid ez a gyerekkor élvezzétek...
hát én úgy kétszer annyi idős vagyok mint te és még én sem,de óva intek attól mindenkit hogy valami ocsmányságnak képzeljen el
én a gáztól a menőig így képzelem el a sorrendet:
csókolóztál csúnya lánnyal=gáz
nem csókolóztál=középút
csókolóztál szép lánnyal=menő
itt meg bejön és szubjektív vita hogy "az én csajom márpedig szép volt akármit mondtok legalábbis volt olyan jó bőr mint a tietek stb"
Ugyan már :D
Ez milyen hozzáállás? Érzésből kell nem azért hogy menő legyél.
18 voltam, amikor először csókolóztam!
F/21
Nem az számít,mikor csókolózol először.
Az a fontos,hogy tényleg azzal,akit szeretni fogsz!
14/F,7 hónapnyi (jelenleg is tökéletes) kapcsolattal a háta mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!