Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány évesen csókoloztatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen csókoloztatok először? Szerintetek gáz ha 13 évesen még nem smároltam senkivel? 13F

Figyelt kérdés

Egy csomóan csókoloztak már az osztályból de én még nem. :/

Kort és nemet is írjatok lécci!

2012. nov. 1. 22:35
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
faterom 13 évesen már a szüzességét is elvesztette :DD
2013. márc. 29. 22:04
 22/38 Anyád Gibbonja :D válasza:
11 :$ :) de úgy rendesen.. 14/F :DD
2013. márc. 29. 22:12
 23/38 anonim ***** válasza:
17 és egyszer se ... (L)
2013. márc. 30. 23:37
 24/38 anonim ***** válasza:
14 voltam. nagyon gáz...jajj hagyjuk már,még gyerek vagy.
2013. máj. 9. 21:32
 25/38 Skype:vvargadavid ***** válasza:
Nagyon gáz... ezért most azonnal menjél le az utcára és smárold telibe az első kutyát
2013. máj. 9. 21:33
 26/38 putyííí ***** válasza:
Hát akkor én übergáz vagyok, lassan 16/F és még nem csókolóztam.
2013. máj. 9. 21:47
 27/38 anonim ***** válasza:

26: überhülye vagy hogy ilyeneket gondolsz!!

Az a gáz, ha valaki azt gondolja, ciki hogy még szűz, vagy még nem csókolózott. Egyszer el jön az ideje, amikor kell, nem kell siettetni a dolgokat, mert csak magadnak okozol ezzel gondot. A haverjaidat nem kell követni. Csak azért, hogy elmondhasd, volt más csajod, de kövesd őket. Majd eljön a te időd is :)

A mi osztályunkban elég sokan vagyunk lányok, szerintem 1 vagy 2 kivétellel senki nem csókolózott. Pedig már majdnem 15 évesek vagyunk. És akkor mi van? :D

14/L

2013. máj. 9. 21:52
 28/38 anonim ***** válasza:

12 évesen. Soha nem felejtem el, pedig bénáztam :)

21/L

2013. máj. 9. 21:53
 29/38 anonim válasza:

Még nem, de mgemondom őszintén, büszke vagyok rá. Legyél te is az! Gondolj csak bele... Találkozol egy lánnyal, csókolóztok, már az első alkalommal, csak azért, mert te még nem csókolóztál, majd 1 hét múlva szétmentek... Volt értelme "elpazarolni" az első csókod? Ugye, hogy nem?! Inkább várj, legalábbis szerintem ;)

13/l

2013. máj. 23. 22:00
 30/38 anonim ***** válasza:

15. Nem gáz.

Hiába nyalnak össze, gyerekek még szellemileg. Nem úgy élik át mint később. Olyan mint a dohányzás, csakazért nem kell rászokni, hogy felnőttesebb legyél. Meg mert mindenki kipróbálta az osztályból. Ha túl korán kezded a "nemi életet" (a csók után előbb utóbb az következik), az ugyanúgy kihatással van a későbbi szerelmi életedre. És nem pozitívan hat. Tehát nem kell kapkodni, csak azért nem kell smacizni hogy "ne legyél ciki", mert 13 évesen csak egy hóbort, de később nem tudod visszacsinálni. Fiúknak 16-18 évesen ideális (ha menő vagy, de egyébként később is normális 20-21 éves korig), nekem ez a véleményem.

25L

2013. jún. 2. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!