Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak letagadják ha féltékenyek? És ha igen miért?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok, a párom velem egy idős. A haveri köröm jórészt férfiakból áll, akikhez soha semmi más közöm nem volt. Egyszerűen csak jobban elvagyok velük, mint a nőkkel. A párom azt mondja őt ez nem zavarja, de én úgy érzem mégis. Az elején mikor ezt elmondtam neki azonnal kiakadt egy picit, hogy nekem miért nem csaj haverjaim vannak, stb. A múltkor nála voltam és csak rápillantottam a telefonomra és egyből kérdezte mit csinálok? Mondom semmit csak megnéztem nem merült e le? Erre ő hogy ja azt hittem azt nézed írt e az a másik. Mondom milyen másik? Még aznap este hazakísért és megkérdezte megvan e a telefonom nehogy nála maradjon és belenézzen kik írnak nekem. Mondom nekem senki rajtad kívül. Ezután ő elment meglátogatni a barátját és közben azt hitte elmentem a srácokkal bulizni. Azt mondta nem zavarja. Szilveszterkor is így volt. Ő külön én úgy volt a haverokkal. Persze végül itthon maradtam mert beteg voltam de ő ezt nem tudja, mert ahogy hazajött onnan közölte velem, hogy nem tudja hogyan tovább, ők sok mindent megbeszéltek a barátjával, átgondolta a kapcsolatunkat, és sok mindenben megvilágosodott. Lehetséges, hogy telebeszélték a fejét és féltékeny ezért akar külön egy kis időt? Mert azt mondta ki kell hogy tisztuljon a feje... de ha féltékeny miért mondja hogy ő nem az? Mert én ezekből úgy érzem az!
2013. jan. 8. 15:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A párod nagyon jól tudja, hogy a féltékenység rossz dolog. Ezért tagadja, miközben nagyon is féltékeny.

Éveken át gondolkoztam a váláson. Örömmel mondtam, hogy el szeretnék válni és mostantól mindenki mehet a dolgára. Mégis zavart, amikor tudtam, hogy más dugja. Ez csak birtoklási vágy volt, semmi több. Nem kell ehhez szeretet vagy szerelem.

Ismerek olyant, aki rendszeresen, éveken át csalta barátnőjét. Mégis alig tudta elviselni, hogy a nőnek új pasija van.

Olyan barátnőm van, aki mellett egy féltékeny férfi megőrülni. De mellettem sem bírja egy féltékeny nő. Viszont mi kölcsönösen megbízunk egymásban és nem akarjuk birtokolni a másikat.

2013. jan. 8. 17:32
 12/12 anonim ***** válasza:

menekülj!

csak a tulajdona vagy!

2013. jan. 8. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!